Niki Lauda DK's blog
02-01-2008 - 18:33

Gamle gamere....

Jeg har nu været gamer i sådan cirkus 21 år. Det betyder at jeg er en dinosaur, som ikke rigtigt kan følge med længere. Jeg synes at 97,3% af alle spil der udkommer er en evig strøm af gentagelser, dog med bedre grafik og flere muligheder i spillene. Men er spillene bedre nu end i de gode gamle dage ?

NEJ - ikke en skid !!!

Gameplay, som jo er sagens kerne kan man simpelthen ikke rokke ved i den her branche. Se nu f.eks. Sensible Soccer VS PES 2008. Hvad er forskellen i bund og grund ? Forbedret grafik og noget online-halløjsa, som vi dengang kompenserede for ved at spille 1 vs 1 på skift i juniorklubben - hvilket faktisk var en del sjovere end at sidde hjemme og være "venner" med en masse mennesker man aldrig har mødt face-to-face.

Selve glæden ved at spille har siden dengang været rimelig stabil, dog med nogle woohoo-udsving, som f.eks. da PS1 udkom. Det var jo en milepæl som står højere end Xbox 360 i mine øjne. Men glæden har alle dage gået stødt og roligt nedad efter hvert højdepunkt, for igen at fise op igen hver gang noget nyt og stort skete. Er det meningen at det skal fortsætte sådan ? Jeg føler faktisk at jeg spilder min tid hvis det er tilfældet. Men okay, jeg er jo også 28 år og nærmer mig graven med hastige skridt. Eller er det bare pga. at vintermørket piner min tyndslidte sjæl, så jeg ser tingene fra den mørke side ?

Nu tror jeg vist at jeg trænger til en lille lur på sofaen efter alt det skriveri......


NB. Kom gerne med noget dinosaur-feedback !!!

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.