Niki Lauda DK's blog
20-12-2007 - 12:45

Konspirationsteori vedr. MS


FØRST OG FREMMEST: Dette er ikke en opfordring til ulovligheder eller noget og er på ingen måde et udtryk for at retfærdiggøre piratkopiering osv. !!!

Jeg sad lige endnu engang og undrede mig over hvorfor så mange xboxe går ned og så var det at det slog mig:

Hvis jeg var en del af MS ville jeg gøre alt i verden for at undgå, at folk chipper deres maskiner. En god idé ville være at indbygge en fejl i en stor del af maskinerne, så rigtig mange ville fravælge at chippe dem, da garantien så vil ophøre og de derfor ikke ville kunne få lavet deres maskine gratis hos MS. For vi ved jo alle sammen godt at det er rigtig mange maskiner der går ned og derfor er der sikkert mange som fravælger at chippe, af frygt for, at netop deres maskine skulle få en omgang RROD.
Det er da også lidt spøjst, at tænke på hvor godt deres rep. service fungerer, hvis man tænker på hvor mange maskiner de får ind. Det er ihvertfald billigere at lave et værksted, fremfor at miste enorme summer penge pga. et væsentligt lavere salg af spil, hvis maskinerne ikke havde de fejl og flere derfor ville chippe, uden at frygte RROD. 

Det er kun en teori, men set med grådighedens øjne er det ikke umuligt at MS har fucked med os alle sammen, for at undgå pirateri....

PS: Hvis jeg dør af et headshot i den nærmeste fremtid, så kan det kun være fordi jeg havde ret :D
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her