Niki Lauda DK's blog
30-10-2007 - 12:38

Hondasælgere - har i styr på jeres facts?


Jeg er lige trådt ind ad døren herhjemme efter at have været ude ved Honda i Risskov v/Århus. Lidt skuffende må man sige, for jeg var kun interesseret i Civic Type R på gule plader fordi Sælgeren på Messecenter Herning havde sagt at den kunne købes for 240.000,- i stedet for de 397.000,- som den koster på hvide plader, hvilket ikke passer ind i mit budget. Men da jeg så får fat i sælgeren i dag og forklarer hvad jeg vil, fortæller han mig at den da ikke kan fåes på gule plader, men kun var fremsat på messen som en projektidé - Hvad?

Det er sgu da klovnagtigt at få smidt en pris i fjæset og en konstatering om, at den kan købes fra Mandag ( i går ) for derefter at få at vide, at man slet ikke kan købe den. Enten er de ude på at lyve sig frem, for at få en idé om hvor mange som kunne være potentielle købere, eller også er de forskellige sælgere simpelthen bare ikke informeret nok om deres egne biler.

Jeg synes det er meget amatøragtigt og jeg gad slet ikke at prøve en tur i den efter den kiksede melding. Men han sagde at jeg kunne holde øje med deres hjemmeside og muligvis ville de offentliggøre det til Januar. LOL - man kan da ikke offentliggøre noget på en messe som ikke passer og derefter forvente at folk sidder som små logrende hunde og spændt venter på at den næste pose hundekiks måske bliver åbnet.

Jeg tør vædde på, at hvis det bliver besluttet at den kommer som gulpladebil, ja så vil den være en god slat dyrere end de 240K som der er snak om nu - og hvis det er tilfældet, så tror jeg ikke at folk vil hoppe på vognen i samme omfang som hvis den kunne købes nu for den "officielle" pris.

Hvor er det plat !!!

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her