Niki Lauda DK's blog
14-10-2007 - 20:41

*WARNING* Kedeligt blogindlæg...


Jeg lægger lige ud med at gabe *gaaaaaaab*, her på denne kedelige tømmermænds-søndag. Nå men jeg er begyndt at skøjte om Søndagen og i dag var anden gang, siden jeg for mindst 10 år siden var i skøjtehallen sidst. Jeg var sikker på at jeg ville ryge på røven i løbet af et nanosekund, men det gik sgu fint. Dog med lidt stive ben og nogle Bambi-agtige bevægelser. Men her anden gang fik jeg lært at bremse sidelæns, så nu føler jeg mig rigtig cool når sneen sprøjter op på de andres kalveknæ hehe. Det er god motion og man får svedt noget alkohol ud af kroppen, så det er helt sikkert min nye søndags-hobby :D.

Jeg har anskaffet mig et par CCM hockeyskøjter fra Stadium. De kostede 1199,- men jeg oprettede et stadiumcard og fik derved en rabat på 400 kr. så det er faktisk skide billigt hvis man sammenligner med hvad skøjter ligger på i gennemsnitspris.

Det er en smule smertefuldt for fødderne, men man kan enten hælde kogende vand i dem, eller smide dem en tur i ovnen, for derefter at mase fødderne derned så de former sig perfekt efter ens knortede syrebasser.Jeg aner ikke hvem de mennesker på billedet er, men de ser tilpas nooby ud til at jeg nemt kunne have været med på billedet :)


Fortsat god Søndag...... *gaaab*
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.