Niki Lauda DK's blog
09-10-2007 - 12:37

Ny headunit til slæden + lidt mere guf !

Yep, så fik jeg lige købt drømme-headunit'en til min efterhånden ret fede Peugeot 206. Den kan rigtig mange ting og det hele styres fra touch-skærmen og den er virkelig godt lavet og reagerer i samme øjeblik fingerspidsen rører skærmen, uden at være upræcis. Det fedeste af det hele er at jeg ved siden af har købt en iPod med 80GB, som ligger skjult i handskerummet, så ingen ledninger er synlige - og jeg slipper selvfølgelig også for at bruge cd'ere til musik. Det er virkelig fedt :D Jeg kunne have valgt den med GPS, men jeg har 2 håndholdte i forvejen og jeg ville derfor ikke ofre 5000 kr. ekstra på det. Forstærker, subwoofer og højttalere må vente lidt endnu da det jo ikke er helt billigt når kun det bedste er godt nok.Her er nogle af de features den har:

iPod tilslutning ( inkl. video ved hjælp af et RGB kabel som jeg endnu ikke har ).

Bluetooth, hvor telefonens menu overføres til touchskærmen

DVD med mulighed for tilslutning af Dolby Digital Surround system og 2 ekstra skærme

Modtagelse af tv signal ved hjælp af ekstra antenne ( jeg mener det er 4 digitale kanaler der findes lige nu )

Derudover kan man skifter farver i menu og på selve frontpanelet uafhængigt af hinanden, samt indstille lyden på en så kompliceret måde at jeg får en prof. til at gøre det for mig. Jeg forstår simpelthen ikke hvad de forskellige indstillinger betyder - og der er mange muligheder !!!

Den får 10 ninjastjerner med pil opad - Den er virkelig nice :D

----------------

Jeg har også fået bestilt sænkningsfjedre så den kommer 40mm tættere på jorden. Det fede ved sænkningen er at jeg har fået et telefonnummer til et Peugeot racing team som sænker den for mig, når jeg modtager fjedrene.

Ruderne bliver også tonet inden længe - og når sænkning og toning er lavet opretter jeg en profil på Vmax's hjemmeside så bilen endeligt kan vises frem.


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.