Niki Lauda DK's blog
24-09-2007 - 22:19

Jeg købte lige en ny GPS'er i dag...


Min første GPS'er var en TomTom fra forrige generation. En virkelig god GPS hvor man ikke bruger pegepind fordi touch-skærmen er tilpasset til ens fede fingre og det virkede perfekt. Men da jeg så flyttede i Januar måned blev den stjålet 3. nat på min nye adresse, selvom jeg havde gemt den godt i bilen. Men jeg var så dum at lade sugekoppen sidde i forruden D'OH !!!

Nå men jeg fik så tilbudt en brugt Transonic GPS for 500 kr. Den har en lille irriterende teleskoppind og en elendig brugerflade. Ikke nok med det, så fejler den mindst ved hver 3. destination. Både husnumre men så sandelige også hele veje. Den viste et sted at jeg skulle dreje til højre. Men det eneste der var til højre var en gigantisk kornmark. Sikke en lorte GPS siger jeg bare. 

Min nye GPS som jeg købte i Merlin i dag for 2499,- er selvfølgelig en TomTom igen og jeg kan kun sige at den er superlækker og endda med widescreen - TomTom, I love you !

 

Den har Bluetooth og håndfri og er i absolut topkvalitet !!!

Til dem som ikke ved det skal det siges at jeg er flyttemand og er derfor dybt afhængig af en GPS.


Den får 9 Ninjastjerner ud af 10 mulige fordi den ikke kan overtage roret i min gamle halvrustne Iveco 3510 - ellers er den sgu nice :D

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.