Niki Lauda DK's blog
14-08-2007 - 10:05

Kun for biltosser !


Jeg er næsten færdig med alt det udvendige på min 206'er. Det har været en dyr fornøjelse at købe alle de fede dele, men jeg synes stadigvæk at det er det hele værd når man kan cruise rundt i sin helt egen specielle bil. I løbet af en uges tid bliver den sænket og den sidste lygte er bestilt hjem.

Jeg vil ikke smide billeder ind før det hele er som det skal være, men her er en opsummering af hvad jeg har købt af dele siden jeg fik bilen:

Diode stoplygte i sort chromeDiode baglygterKlarglas sideblinkTågebaglygte klarglasAngeleyes "kugle" forlygterRemus bagpotte ø 102 mm.Alu tankdæksel (med lyse bolte)Wolfrace Street Octane 17" med topkvalitetsdæk
Pris i alt indtil videre:   Uha uha !!!


Her sidst på ugen (forhåbentligt) bliver den sænket 40 mm. hele vejen rundt og så mangler jeg kun en gang solfilm. Skørter har jeg ikke tænkt mig at smide på. Til gengæld vil jeg begynde at tune motoren så den når op omkring 130 Hk i stedet for de 110 den har som standard. Den skal også brumme lidt, da den lyder lidt tam lige nu. Men som jeg har skrevet før, så smider jeg billeder ind i bloggen når jeg er færdig med sidste udvendige ting, hvilket ikke kan vare så længe.

Kom gerne med noget feedback.... 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.