Niki Lauda DK's blog
29-04-2007 - 23:04

Fast And Furious Carshow 2007


Jeg var til FAFC 2007 og det var en kanon oplevelse !!!

Jeg havde lovet at smide billeder ind fra showet, her i min blog, men min kammerat som skulle have sit digitalkamera med, havde glemt at smide batterier i dyret (D'oh). Jeg havde et videokamera med, hvor vi optog en masse guf på. Jeg vil forsøge at redigere en video sammen en dag og lægge den på nettet så i også kan se hvad det går ud på til sådan et show - hvis altså jeg kan finde ud af det.

Men jeg kan fortælle lidt om hvordan dagen gik:

Vi mødtes hos mig. 6 friske gutter og 2 biler med store fælge :D
Vi kørte fra Århus til Fredericia meget hurtigere end hvad krak's rutebeskrivelse fortalte os, hvilket var hylende skægt. Det skal lige siges at jeg er født med en bil i røven og kører altid forsvarligt, selvom farten ikke helt passer med hvad de sjove slikpinde i rabatten ellers foreskriver.

Nå, men da vi rullede ind på selve området, mødte jeg et syn som kan få enhver bilfreak til at få bløde knæ. Der var uhyggeligt mange biler der strømmede til, henimod P-pladsen. Mange almindelige familien Danmark-biler, men også en masse hjemmegejlede biler i alle afskygninger. På VIP parkeringspladsen stod der en god portion fine biler såsom Toyota Supra'er, BMW M5' er og M3'er, amerikanere og en masse mere amindelige biler, som dog var gejlet helt op i skyhøjde. Der lød det ene brøl efter det andet når de forskellige biler rullede rundt og lavede små accelerationer ind imellem hinanden. God start på en god dag.

Vi gik så over i køen som var godt og vel 100 m. lang. Men det var ventetiden værd da køen var en slags samlebånd hvor vi gik forbi en masse af de fede biler. Ja så kom der også lige en toplækker blondine med et miniskørt og de lækreste ben, som delte flyers ud. Alle ville have en - ikke for at læse på sedlen, men bare for at komme helt tæt på silden.

Da vi kommer ind, starter vi med at gå ind i hallen til venstre. Det første syn var en stand for importede biler fra Japan. Ene af ubergejlede Supraer, Skylines og Silvia'er. Fuck hvor var de fede !!!

Til venstre for os holdte der en Ferrari, Porsche, Maybach og nogle andre jeg ikke lige kan huske. Længere inde i hallen var der mere almindelige biler, som alle var tunet og stylet for mindst 100.000 kr. pr. bil og dem var der enormt mange af. Det væltede mildest talt også med dejlige pit-piger i frækt tøj. De smilede alle og gjorde deres bedste for at se sexede ud. Jeg følte at jeg var i himlen den dag.

Inde i dragsterhallen, var der de ondeste topfuel dragsters, MC dragsters, junior dragsters og en sprød Viper. Der var også en storskærm med videoer og et lydanlæg, så det næsten lød virkeligt når bilerne blev skudt af på lærredet.
Der var også opsat en bane med lamper, tidstæller o.s.v. og to mooncars, så man kunne køre ræs imod hinanden. Vi gik dog forbi og satte os i caféen og fik en gang pølledreng med kartoffelsalat imens vi så de mindste køre løb imod hinanden.

Inde i US hallen holdte der Hotrods, bling-bling biler og andet godt fra guds eget land. En af de fedeste var en dyster satan med luftundervogn. Den var virkelig gennemført og enhver normalt begavet person ville ikke kunne undgå at skule hen og lure på den.

Henne i enden af den første hal vi var inde i var der ICE (bilstereo)
 konkurrence og en opsat tilskuertribune hvor man kunne kigge ud over hele hallen.
Endnu engang var der en hel flok tøser som stod rundt om bilen der var oppe på scenen og en helt speciel lady de lignede noget fra en top-pornofilm. Hende fik vi luret meget på den dag. Senere var der der stripshow med 5 supersexede englændere, som afklædte hinanden og spyede ild. Det var lidt dæmon/gotisk-agtigt og alle iblandt publikum sad som stenstøtter og kiggede ned på scenen.

Udenfor var der driftingshow med en lang række voldtunede biler. Den absolut vildeste var en rød Supra, som udfra dens nærmest overdrevne måde at accelere på, antydede at have mindst 600 HK. Jeg har aldrig i mit liv set eller hørt en vildere bil end den IRL. En af kørerne lavede 360 graders drifting henad langsiden og han gjorde det uden at fejle hver eneste gang. Han har skills. Der var en M3' som ramte et sving forkert og kørte galt 20 m. fra hvor vi stod. Det sked køreren på og startede op igen med en ordentlig koger hen forbi os. Fedt. Der var også noget dækafbrænding som endte med et ordentlig brag da det ene dæk til sidst sprang midt i en kæmpe sky af dækrøg. Bag os fløj en helikopter helt nede ved jorden for derefter at lette henover banen. Den kom forbi en gang imellem.

Bagefter gik vi rundt i hallerne igen og nærstuderede de biler som var mest interessante. Vi var også en tur inde i den lille hal hvor Morfars legetøj havde en stand med RC biler. Der var en ung knægt som viste sit driftingtalent på en lille bane. Der var også kampvogne og nogle biler med noget seriøs lyd monteret. 

Jeg kan umuligt beskrive hele forløbet, men nu har i fået et indblik i hvordan det er at være til tuningsshow. Jeg skal helt sikkert også til DHB i Vandel. Og der tager jeg mit eget Digicam med, så jeg er sikker på at få en masse billeder i hus, så der er noget guf til mit næste blog indlæg.

Til slut vil jeg opfordre folk til at komme til DHB, for det er virkelig en fed oplevelse, specielt nu hvor tuning og styling er mere populært end nogensinde....

( her skulle der så have været en masse billeder ) - øv ! 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.