Stoffer's blog
07-04-2010 - 09:37

Fable II til Fable III.

Fable II til Fable III.

Der vil være Fable II spoilere i denne blog.

Jeg har gennemspillet Fable II en enkelt gang. Har haft spillet siden release date dengang i tidernes morgen, og har ikke haft ”tid” til endnu en gennemspilning. Men det skal nås inden Fable III udkommer, forhåbentlig senere i 2010. Jeg skal selvfølgelig igen have Limited Collector’s edition (som de nok annoncerer engang.).

Spoiler her:

I Fable II valgte jeg at være 100 % god igennem hele min gennemspilning, og det havde jeg rigtig meget sjov med. Til slut i spillet, valgte jeg selvfølgelig ”forkert”, og min hund døde. Og siden da har jeg ikke spillet. Har så fundet ud af, at man måske kan genoplive hunden via Knothole Island?! Og den sætning, har da gjort sådan, at jeg er begyndt at hunte achievements i Fable II igen, samt at starte en helt ny char op, som skal være 100 % ond.

Spoiler slut.

Fable III får den feature at man kan importe sine Fable II chars. Det er jeg stor fan af, da jeg har tænkt mig at lave 2 chars i Fable III også, måske endda 3. På det første save jeg starter, importerer jeg min onde char fra Fable II, og så vil jeg opføre mig så godt som jeg kan og blive 100 % god, for at opveje det ”lort” som min ”far” har lavet i Fable II J Jeg vil gerne se, hvilken impact det har på verdenen i Fable III. På næste char, skal det være modsat, dvs. importere godt savegame, og opføre mig ondt. Og sidste save har jeg ikke bestemt mig for J , men det bliver nok et neutralt save, hvor jeg ikke har importeret Fable II save. Kommer self an på de forskellige bonusser man får for at importere, hvis man får sådanne.

Var inde på Wikipedia og læse lidt, og fandt dette: While Albion is only a single continent in a much-larger world, Fable III is the first game in the series to expand the playable areas beyond Albion's borders.
Det lyder alt for nice ! :) Bliver spændende at se hvordan Albion og de omkringliggende lande udvikler sig videre.

Alt i alt glæder jeg mig sku meget til Fable III!

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her