Stoffer's blog
10-06-2008 - 14:09

Panasonic 42PX80E

Har været på ferie siden den 28, så mit fladskærmskøb er sku ikke kommet så langt.
Men her er dog internet + gode forhandlere af fladskærme, så har faktisk gjort en hel del research ;) Og er glad for at jeg ikke købte nogle af de andre skærme jeg linkede før.

Mit endelige valg er faldet på en Panasonic PX80 i 42" grundet de mange anbefalinger, gode anmeldelser og gode pris (6500kr i Tyskland, og ca 7500kr+ i Danmark.)

Skærmen er PLASMA, ikke LCD og den er ikke full HD. Men til det forbrug jeg har er det fint. Den har rigtig god sort gengivning, og erfaringer fra andre siger at de ikke har fortrudt deres køb.

Flere steder står der endda at denne skærm kan måle sig (NÆSTEN!) med nogle af Pioneer's skærme, som jo bekendt er top notch inden for plasma. (Kender en med Pioneer plasma, og det er bare super kvalitet, selvom skærmen er et par år gammel.)

Var selv inde i butikken og se på PX80'eren (Ja det siger ikke så meget, da billedindstillingerne er lidt underlige i butikker) og det så da fantastisk ud. Fik endda mulighed for 15 minutters GTA og 15 minutters BluRay kigning på den, og tror da nok lige at jeg er solgt. (Og det var endda i den norske udgave af ElGiganten (Elkjøp))

Jeg kommer hjem igen den 18 juni, og der bestiller jeg den. Tror jeg gør det fra Digitalo.de, da der er europæisk garanti på Panasonic, bare man får stempel fra butikken, og købsdato med. Og fragtmanden kommer på et tidspunkt man selv har aftalt.

http://www.el24.dk/shop/panasonic-42%22-plasma-tv-13767p.html
Lige et link til en dansk side med lidt specs og et billede.Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her