Stoffer's blog
01-02-2011 - 15:21

More burgers!

http://www.youtube.com/watch?v=FCxFn3sAw68
Ville bare lige dele denne ;)

Og kan ikke lgie få [youtube] tags til at virke -.- fml
01-12-2010 - 23:52

Mod alle odds :P

Gran Turismo 5 er amazing! 

Er lige røget i level 13 og kunne nu køre et supercar race :) Imod forskellige supercars såsom Lamborghini, Mclaren, Zonda, Corvette osv. Jeg tænkte jeg ville sgu lige give min lille Lancia Delta Integrale fra 91 en tur imod disse badasses. Jeg tunede den til det yderste, og kom op på omkring 400 BHP. Dem jeg kørte imod havde sådan ca i gennemsnit 600. Men den lille Lancia fik alt hvad den kunne holde til, og højeste topfart jeg registrerede var på 270 ca.

Jeg fik super tæv på lige strækninger, men alligevel formåede jeg sgu at vinde. Super fed følelse, især fordi målstregen ligger på en 400-500 meters lige strækning, hvor man skal holde tungen lige i munden for at holde de supercars bag mig.

Men for satan hvor var det fedt! Elsker min Lancia !

Peace out :) 
01-05-2010 - 14:07

The Dubliners - Århus

The Dubliners – Århus musikhus d. 30 april 2010

Jeg og en god ven bestilte billetter til The Dubliners sidste år I November, og derfor fik vi lov til at sidde i orkestergraven, ikke mere end et par meter fra scenen. Det var fantastisk. Titlen på deres show var ”A Time to Remember”, og bag dem på en storskærm kørte der billeder fra de gode gamle tider.

I løbet af koncerten som varede fra klokken 20:00 til 23:00, med en enkelt pause i mellem på 10-15 minutter, blev der spillet mange sange. Noget af det mest bemærkelsesværdige var når lyset blev slukket og der kom en video på storskærmen af et af de 3 medlemmer af The Dubliners som er døde. Videoen kørte i ca. 30 sekunder, hvorefter resten af bandet samlede instrumenterne op, og spillede med videoen. Det blev nærmest som om at det afdøde medlem de mindedes kom til live igen. Det var fantastisk. Dette gjorde de for alle 3 afdøde medlemmer: Luke Kelly, Ciaran Bourke og Ronnie Drew. Violinisten John Sheahan reciterede digte han havde skrevet om de 3 afdøde Dubliners.

Man skal heller ikke glemme gode gamle Barney McKenna, der sidder og spiller banjo og harmonika. Han havde mange sjove historier, blandt andet om at dengang han var dreng, fandtes der kun ”fishing nets” og ”spider webs” men ingen ”internets” eller ”world wide webs”. Det var nu meget sjovt. Han sang også et par sange. En om druk, og en om kærlighed.

De var alle fulde af energi, overraskende meget i forhold til den alder de nu har. De jokede, dansede, snakkede, spillede og underholdte virkelig flot. Det var et skidegodt show, og jeg håber jeg kommer til at se dem igen. De spiller på deres 48. år.

Koncerten rummede mange gode sange. Bl.a. ”St. Patricks Cathedral”, som er en instrumental mellem John Sheahan på violin og tinfløjte, samt Eamonn Cambell på guitar. ”The Wild Rover” og ”Rocky Road to Dublin” blev spillet. Og der var også et par sange der var rigtig gode, men som jeg desværre ikke kan huske. Koncerten blev afsluttet med ”Whiskey in the Jar” og ”Molly Malone”.

Man kunne skrive så meget om denne koncert, men tror jeg har fanget essensen i det. The Dubliners er et rigtig godt band, og de skal opleves så snart man får chancen inden det er for sent synes jeg. De er geniale live :).

11-04-2010 - 20:12

Fable 2 dolls achievement

Hej alle

Mangler kun hero dolls for at få maxet Fable 2 med 1350/1350. Er der en der har alle sammen der vil hjælpe mig med at få den? :) En af mine irl venner med gt "HEJ JONAS" vil også gerne have den, så det ville være super rart hvis der er en venlig sjæl med alle dolls der har lyst til at give os den achievement :)
07-04-2010 - 09:37

Fable II til Fable III.

Fable II til Fable III.

Der vil være Fable II spoilere i denne blog.

Jeg har gennemspillet Fable II en enkelt gang. Har haft spillet siden release date dengang i tidernes morgen, og har ikke haft ”tid” til endnu en gennemspilning. Men det skal nås inden Fable III udkommer, forhåbentlig senere i 2010. Jeg skal selvfølgelig igen have Limited Collector’s edition (som de nok annoncerer engang.).

Spoiler her:

I Fable II valgte jeg at være 100 % god igennem hele min gennemspilning, og det havde jeg rigtig meget sjov med. Til slut i spillet, valgte jeg selvfølgelig ”forkert”, og min hund døde. Og siden da har jeg ikke spillet. Har så fundet ud af, at man måske kan genoplive hunden via Knothole Island?! Og den sætning, har da gjort sådan, at jeg er begyndt at hunte achievements i Fable II igen, samt at starte en helt ny char op, som skal være 100 % ond.

Spoiler slut.

Fable III får den feature at man kan importe sine Fable II chars. Det er jeg stor fan af, da jeg har tænkt mig at lave 2 chars i Fable III også, måske endda 3. På det første save jeg starter, importerer jeg min onde char fra Fable II, og så vil jeg opføre mig så godt som jeg kan og blive 100 % god, for at opveje det ”lort” som min ”far” har lavet i Fable II J Jeg vil gerne se, hvilken impact det har på verdenen i Fable III. På næste char, skal det være modsat, dvs. importere godt savegame, og opføre mig ondt. Og sidste save har jeg ikke bestemt mig for J , men det bliver nok et neutralt save, hvor jeg ikke har importeret Fable II save. Kommer self an på de forskellige bonusser man får for at importere, hvis man får sådanne.

Var inde på Wikipedia og læse lidt, og fandt dette: While Albion is only a single continent in a much-larger world, Fable III is the first game in the series to expand the playable areas beyond Albion's borders.
Det lyder alt for nice ! :) Bliver spændende at se hvordan Albion og de omkringliggende lande udvikler sig videre.

Alt i alt glæder jeg mig sku meget til Fable III!

Følg Xboxlife her