Stefan's blog
17-12-2008 - 15:04

Konkurrence!

Er der nogle som har en ide til en konkurrence!Den skal være ret fesent!
Har nemlig en Guns N' Roses - Chinese Democracy CD som jeg har vundet, som jeg ikke kommer til at bruge :D
Så det kunne være dejligt med en julekonkurrence i det dårlige vejr.
Peace Xbl'ere!
10-12-2008 - 23:07

Helt Ude I Hampen!

(Grafik af Jaad)

Du kan bla. også opleve

JOE TRUE
RIMLIGHEDER
SORT STUE

Skriv da lige hvis du kommer ;)
05-12-2008 - 23:01

En dårlig position pt. 2

Hej igen xbl'ere

For dem der ikke kender til det:En af mine venner holdte en fest, hvor der skete nok ret alvorlige ting som jeg ikke lige nærmere vil forklare.Nu er problemet så at alle andre, hvor der iblandt er nogle af mine rigtige gode venner har sagt til mig at jeg skal vælge side.Det vil jeg ikke, da jeg ikke var tilstede og ikke ved hvem jeg skal tro på.Fordi at de andre har ændret deres historier og nogle af dem er meget rapkæftede og smarte (Dog er jeg ikke meget sammen med dem)
De vil så have at jeg skal vælge dem eller ham, jeg har sagt at jeg er neutral indtil jeg får en pålidelig historie at vide men det gider de ikke høre på...
Nogle som har en ide som kunne løse lidt af mine konflikter da jeg står i midten af det hele uden at jeg overhoved har været tilstede?

----
Nu er jeg kraftedme blevet røvrendt af nogle i min klasse pga. det der er sket.
Der er en fødsesldagsfest imorgen hvor begge vores klasser kommer, men så tidligere iaften fik jeg en opringing.
Personen spurgte som om det var okay jeg blev strøget af gæstelisten pga. pladsmangel der hvor festen blev holdt.Jeg tænkte fint nok jeg skal på arbejde alligevel og kan lave nogle andre ting.Så ringer jeg så rundt og spørger om det samme er sket med dem, men NEJ!.Grunden til det som nogle af jer læste i mit sidste blogindlæg med det der var sket og jeg holdte mig neutral har så påvirket er de vil holde mig ude.
Det er så pigerne som nu har gjort det, så jeg har fået at vide at det er fordi jeg er sammen med ham hvor det hele skete.For det første jeg har ikke snakket med nogle som helst om det og min mobil har været i stykker så jeg har været hjemme og slappet af, men har fået at vide de har sagt er jeg har været sammen med ham. 
jeg kan ikke være mere sur, jeg bliver holdt ude for en klassefødselsdagsfest pga. af en beskyldning hvor jeg faktisk ikke har gjort noget af det!!

Ville bare lige komme ud med min vrede!!
30-11-2008 - 21:30

Vabler + En dårlig position

Hej Xbl'ereJeg har stenet GH:WT & RB fordi jeg har fået trommer til det, det er godt nok sjovt!Men har fået 6 vabler, men klare mig jo nok!
Der er så et andet problem, som er sket sted mens jeg var "lukket inde" da jeg har stenet RB & GH:WT
En af mine venner holdte en fest, hvor der skete nok ret alvorlige ting som jeg ikke lige nærmere vil forklare.Nu er problemet så at alle andre, hvor der iblandt er nogle af mine rigtige gode venner har sagt til mig at jeg skal vælge side.Det vil jeg ikke, da jeg ikke var tilstede og ikke ved hvem jeg skal tro på.Fordi at de andre har ændret deres historier og nogle af dem er meget rapkæftede og smarte (Dog er jeg ikke meget sammen med dem)
De vil så have at jeg skal vælge dem eller ham, jeg har sagt at jeg er neutral indtil jeg får en pålidelig historie at vide men det gider de ikke høre på...
Nogle som har en ide som kunne løse lidt af mine konflikter da jeg står i midten af det hele uden at jeg overhoved har været tilstede?
Ellers har jeg haft en fin weekend :D

07-11-2008 - 23:01

Forstærker!

Jeg har købt en Sansui AU11000a Forstærker

Til billige penge men har problemer med at tilslutte den til min Numark 2-Kanals mixer.
Så hvis nogle ved hvad for nogle stik jeg skal købe eller noget så skriv da lige.

Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her