staint dk's blog
19-09-2007 - 10:34

Rockstedet.dk 5/5

Trusted Few. Provinsen Indtog Hovedstaden.


*****

Trusted Few indtog scenen på Lades Kælder i fredags d.10/08-07.
De havde fået muligheden for at spille i hovedstaden af Gaffa. Månedes band er i samarbejde med Lades Kælder og Gaffa. En rigtig god idé for alle unge håbfulde rockmusikere. Og derfor også for The Trusted Few, som var det heldige band der slap igennem nåleøjet.

Trusted few har ikke nogen grund til at håbe på at være heldige. De har det i sig. De vil spille musik. Den tykkeste, ondeste og ledeste musik for sit trofaste publikum. Brændende ønsker de sig en fest. De skal ind og fyre en masse energi af, lige i hovedet på dem der står helt oppe foran.

Enerigen sprøjter ud af sangeren Johan. Hans næsten rasterfariagtigehår truer faretruende med at blive slugt af headbangere, der står så tæt at de ubesværet kan kigge direkte på stemmebåndende. Johans ben drøner rundt på scenen og ved et uheld får hans benudskejlser ram på Andreas bassboard. Det slukker.... og i 5 sek er der ingen bas. Andreas er kold og imellem hans korsang får han ild i sit board igen...cool.

Cool, det er Philip. Supercool guitar der rykker der, hvor hans mor ikke har set længe. Han står som en støtte og river i hegnet så der ikke er en trusse tør. Trusted Few har mange piger på slæb. Der var mange længselsblikke fra mange unge rockchicks. De vil feste. De vil rockes. De vil rives rundt af The Trusted Few.

Adam førte Trusted Fews adrenalinkorstogstrommer sikkert igennem aftenen. En sjælen autoritet, som alle i bandet havde tilid til. Han var virkelig på, og havde et kæmpeoverskud til bare at give sig hen i sine trommedrømmende kaskader af fandenivolske beats. Superfede rundgange der gungrede lige i sylten.

Livelyd på Lades kræver sin mand og den fine lyd der er blevet skabt på Trusted Fews første EP kunne ikke gengives live. Desvære gik der rigtig mange detaljer tabt på den konto. Men vi fik hvad vi kom efter, og bandets optræden og energiudladninger fortrængte den til tider klemte og kedelige lyd.

Trusted Few er et meget sammenspillet band. De er rigtige gode på deres instrumenter. De har nogle superfede numre. Det eneste er. Jeg savner lidt nytænkning. Der er skabt en meget fin lyd på deres EP af Christian Bonde. Livemæssigt er det en helt anden sag. Bandet er derimod ungt, og med en sikker fornemmelse til hvad bandet selv vil med fremtiden, tror jeg at de snart igen vil overraske med flere originale sange. For så kommer vi og fester igen.

Der er inspiration fra mange forskellige musikstile. Især melodierne og de meget hårdtpumpende rytmer leder tankerene hen på Linkin park.

Trusted Fews medlemmer har spillet i rigtig mange andre sammenhænge, men har for ca 2 år siden fundet sammen.

Tjek www.myspace.com/thetrustedfewDel denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her