staint dk's blog
21-12-2008 - 17:05

Sex and the city på tv3 !! hva skal der ske!?Min omgangskreds smuldrer! Ser flere par gå fra hinanden end jeg kan tælle, og jeg har måke fundet teorien bag påstanden.

TV3 starter julemåneden med en kavalakade, en hyldest, en landeplage af Sex and the City. Bunkevis af afsnit hver dag, der afspejler alle de smukke singlehistorier om cafeer og villige mænd med en fedtprocent på 3.

Kvinderne blver influeret af carrie og samanthas sprudlende jetset - jeg pisser og brækker mig på jer - single liv der foresager masseflugt fra hunkønnets side..
Mændende er mere rolige, ikke at de ikke bærer deres 50 % af skylden. De tænker ikke.. de har bare været til julefrokost.

Falcons på 3+ kl 22.00 ! lad os bojkotte det skidt!

Og en rigtig god jul!

30-11-2008 - 15:30

Gratis show på fredag!

Skriv  jer på gæstelisten pr mail eller sms

tfbooking@hotmail.com
+45 51335566

Sidste frist er torsdag kl 21:00
30-09-2008 - 13:08

Stem på os til årets talent 2008 ved DMeA

Vi er blevet indstillet til nominering til talentpris 2008 ved Danish Metal Awards. Du kan stemme på os ved at følge anvisningen nedenunder.

Taget fra www.danishmetal.dk


Tiden flyver afsted, og det er endnu engang blevet tid til at vi skal sætte vores lid til Danish Metals brugere, når vi skal finde de 5 nomierede til årets talentpris ved Danish Metal Awards, der jo som bekendt brager løs lørdag d. 15. november 2008 i Amager Bio.

Reglerne er som altid ganske simple. Herunder finder du en liste over demobands og udgivelser, der er blevet indstillet til talentprisen, og blandt dem skal du finde din favorit. Navnet på bandet nedfælder du sammen med navn og adresse i en mail, og sender den til talent2008@danishmetal.dk.

De 5 bands med flest stem-mer, når afstemningen er forbi, vil blive nomineret til "Årets Talentpris" ved Danish Metal Awards 2008.


stemme stemme stemme :D:D:D
08-06-2008 - 17:29

barndomsdrøm opfyldt!!

ja sku! har sku fået opfyldt en barndomsdrøm!

se her:

singing/screaming stage dive - I will kick ya ass in COD4 tho!

det var et passende suplement til en helt fantastisk koncert og launch på vores nye EP. Fantastic :P


13-05-2008 - 10:55

Nyt Job - Men mangler ikke arbejde

Starter nyt job i morgen og glæder mig som et lille barn, men vågnede idag som jeg plejer ved en ti-tiden og kikkede ned på min to-do liste idag på min fridag :S :

- Betal studie
- indhendt tilbud til tryk af cd'er. minimum 3 uafhængige tilbud inden 24 timer
- få rettet til og indsendt de sidste detaljer og rettelser til grafiker
- Snak med fotograf omkring pressefotos - få styr på stilen!
- Kontakt t-shirt grafiker - indhent tilbud.

8 timers arbejdsdag på min forlængede pinse... But I'm LOVIN IT ! :D


i en lille side note så skal alle med sans for pop/elektronisk musik checke "Music by Christian Bonde" ud. Det er en dejlig symbiose lige til frokost kaffen:


http://www.myspace.com/christianbondesorense


Følg Xboxlife her