STAGNUM84's blog
11-09-2011 - 07:35

Skal man finde sig i EA og DICE måde at behandle sine kunder på?

Efter alt hvad jeg har læst og hvad jeg har oplevet i Battlefield Bad Company 2 (server lag) og læser på EA's BFBC2 forum hvordan EA og DICE har fludstændig lukket af for community'et ved ikke at komme med forklaringer på al det der sker med BFBC2, så har jeg en klar følelse af at det ikke er et firma jeg vil støtte på nogen som helst måde.
Jeg stiller mig selv spørgsmålet "hvorfor skulle det blive anderledes i BF3?"
Alligevel hiver det i mig at selvfølgelig skal jeg da have BF3! Det ser jo fedt ud. Men jeg ved bare at jeg bærer nag til det firma og deres måde at stikke fingrene i ørene og råbe lalalalalalala når folk har søgt forklaring.
Måske er jeg bare for alvorlig? Måske er det iorden at et firma skider på deres kunder og man så bare skal vende tilbage for at få mere?
Hvor ville det være skønt hvis alle, eller bare en stor del af communityet boykottede BF3, så de kunne mærke det og aldrig mere giver så dårlig en service som de har givet i BFBC2. Det ville være skønt, men højst usandsynligt :-)
04-08-2011 - 04:23

Er Gamere en sjælden "art"?

Jeg kender absolut ingen folk med samme interesse som mig for spil (udover dem på vennelisten). Jeg synes faktisk det er lidt trist da det ville være fedt hvis man havde IRL venner man spillede med.
Er det fordi vi er en sjælden "art" at man måske ikke ser så meget til dedikerede gamere?
Jeg kommer til at tænke på at der måske mangler arrangementer for at få noget socialt og mere personligt indover gamer kulturen?
01-08-2011 - 04:40

Gamere idag.

Jeg er ved at være rigtig godt og grundig træt af gamere der bare skal fortælle alt og alle hvordan de skal spille deres spil som folk selv har købt. Her snakker jeg især om youtube commentators, men også indlæg man møder på forums.
Ord så som "jeg er ikke en camper" skal siges hvert 5 sekund de stopper op i 3 sekunder, fordi ellers så er de da virkelig bare en camper. Det er som om at der hele tiden dukker "regler" op omkring spil. Sådan må du ikke gøre og sådan må du heller ikke gøre for så er du en noob. Og værst af alt, så sluger folk det råt uden at bruge deres egen fornuft.
Tag dog og spil dit spil som du selv vil og nyd det. Bare fordi den ene har én spille stil, så betyder det ikke at alle andre skal mene det samme og gøre det samme.

Det var hvad jeg havde at sige.

21-02-2011 - 04:34

Endelig level 15. Magnum ammo :-)

Hold kæft hvor har jeg bare gået og ventet på at nå level 15 i BFBC2 så jeg kunne få Magnum ammo på min sniper. Endelig for ikke mere end en halv time siden, nåede jeg level 15. Så han er glad i dag(nat :-)
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her