spif2001's blog
31-10-2008 - 09:49

Super gamer weekend!


Jeg har lige tjekket Track & Trace hos Post DK, og den siger at min pakke med Fable II og Far Cry 2 fra Gamehubs, ankom til Danmark i går og til min hjemby Horsens i nat, så de ligger helt sikkert på mit bord, når jeg kommer hjem, da konen er hjemme til at tage imod.

Måske er Saints Row 2 også kommet eller måske kommer det i morgen fra amazon.co.uk. Det er ihvertfald også på trapperne.

Fallout 3 ankom i går med hjælp fra christianmp, men det har i jo nok læst om. Hvis ikke så læs om det, og nominér ham til en MVP: True Xboxlife Spirit!

Dead Space: Downfall kom også i går, og skal ses en aften efter at ungerne er kommet i seng.



Ergo står denne weekend på Fallout 3, Fable II, Far Cry 2, Saints Row 2 og Dead Space: Downfall. Perfekt da konen er væk det meste af weekenden, så jeg kun skal slådse med ungerne om tv'et. Det kan dog godt blive en hård kamp, da min ældste søn på 7 lige har fået Kung Fu Panda til 360'eren, og er ved at dø for at få lov til at spille det med en klassekammerat.

Ready?

Get set...

Wait for it......

FIGHT!!!
24-10-2008 - 09:13

Dead Space Forberedelse




Et af de spil jeg har set mest frem til i år er Dead Space. Jeg mangler godt nok stadig at bestille selve spillet, men jeg har god tid, med alle de andre udgivelser jeg har bestilt og som er på vej.

Til gengæld kan jeg så forberede mig optimalt til Dead Space, ved at se videoer, animerede tegneserier, og ikke mindst tegnefilmen Dead Space: Downfall, som jeg netop i dag har fået at vide, er på vej fra hvor end Play.com sender fra.

Dead Space: Downfall



Animated Comic: Issue 1 (SD)
Animated Comic: Issue 2
Animated Comic: Issue 3
Animated Comic: Issue 4
Animated Comic: Issue 5
Animated Comic: Issue 6

Preview
Review

Trailer: First look
Trailer: Outer space
Trailer: Launch
Trailer: Ishimura Featurette
Trailer: Protagonist Featurette

Jeg glæder mig helt vildt. Det er lige et spil for mig. :D
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her