spif2001's blog
04-01-2015 - 11:36

Top 5


Den nye generation er kommet godt i gang, men jeg synes stadig jeg mangler at få en virkelig WOW oplevelse. Jeg har endnu ikke set et spil, hvor jeg rent grafisk er blevet slået bagover. Bevares der er spil der til tider kan imponere, men ikke hele spillet. Vi må se hvad det nye år bringer.

Heldigvis er der alligevel spil, der skiller sig ud og her er min Top 5 fra 2014 - alle sammen spillet på Xbox One:


  1. Diablo III: Ultimate Evil Edition

Det er længe siden jeg har brugt så meget sammenhængende tid på et spil. Der er hele tiden en ny misson, der skal klares - nyt loot der skal findes - ny rift der skal plyndres. Hardcore mode er rigtig sjovt, og det lykkedes mig at gennemføre spillet med en Hardcore karakter. Den sidste boss kamp sad jeg helt ude på kanten af sofaen. Awesome!

  2. Dragon Age III: Inquisition

Det spil er kæmpe stort! Jeg har ikke gennemført det endnu, da jeg som sædvanlig i RPG spil bliver offer for min neurose: at starte forfra med en ny karakter, for at se om det er federe. Stemmeskuespillet er i top, dragerne er frygtindgydende, man kan få bask hvis man stormer ind i områder som ens level ikke er beregnet til, men som man ikke er udelukket fra. Lidt for lange loade tider, når man gerne vil tilbage til HUB'en for at sende ens agenter ud på nye missioner. DA III kommer til at give mig mange timer foran skærmen fremover.

  3. Far Cry 4

En rigtig god efterfølger til det superfede Far Cry 3. Måske ikke de helt store nytænkninger i forhold til 3'eren, men underholdningen er i top. Sjovt nok så jeg ikke en eneste krokodille i mit gennemspil, men min ældste søn nåede knap nok ud af start området før end en krokodille prøvede at trække ham under vandet! Elefanterne er overpowered og egentlig ikke særlig sjove at bruge. Dem kunne jeg godt have undværet til fordel for noget hurtigere at flyve med - Cesna fly eller lignende.

  4. Alien: Isolation

Endelig et spil som fungereri forhold til den medie verden det foregår i. Det er lykkedes udviklerne at skabe den helt rigtige Alien stemning. Den stemning som vi kender fra den første film, hvor 1 alien er nok til at sprede skræk og rædsel. Lydene, musikken, alien'en er alt sammen lavet helt rigtigt. Starten på campaign er lige lovlig lang, men det bygger samtidig også en falsk ro op, så når lorten rammer blæseren flår man vildt i thumbsticks'ne for at tjekke hver en lyd.

  5. Middle-Earth: Shadow of Mordor

Et spil i Tolkiens verden, der ikke skriger til himlen? Man skulle ikke tro det var muligt, men det er det! Meget Assassin's Creed agtigt men sjovere pga det unikke fjende hierarki. Historien er rigtig god og forholder sig meget lidt til bøgerne, hvad der gør det hele mere troværdigt. De behøvede ikke lige at have brugt Gollum, men det er vel en eller anden leder, som er blevet presset til at inkludere bare lidt, som folk kender fra filmene.


Udover disse spil ligger jeg også inde med Assasins's Creed: Unity (X1), Elite: Dangerous (PC) og Wasteland 2 (PC), der alle godt kunne rykke på listen ovenover, men jeg er endnu ikke begyndt på nogen af dem, så... 

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her