spif2001's blog
10-03-2013 - 20:19

Morrowind Overhaul video

For et godt stykke tid siden kom version 3.0 af Morrowind Overhaul, installeren der modder dit Morrowind næsten automatisk, og her i weekenden fik jeg endelig hul på det. Mest pga at jeg i sidste weekend blev færdig med at modde Skyrim the STEP way, men jeg får hele tiden CTDs, og jeg er ved at blive sindssyg! STEP ser pissegodt ud, men hvad hjælper det, når man bliver smidt af efter en halv times tid. Grrrr....

Anyway... Vildt at Morrowind, et spil der har 10 år på bagen, kan komme til at se så godt ud. Det er super lækkert, at der sidder moddere derude, der gør at vores gamle spil får nyt liv.

Jeg spiller det med en wireless XBOX 360 controller via Pinnacle Game Profiler, og det fungerer rigtig godt. Jeg har også brugt Pinnacle til System Shock 2 med gode resultater.

Videoen herunder har jeg optaget med Fraps. De små videoer er sat sammen med det gratis program avidemux.

Videoen viser landskaber på forskellige tider af døgnet i og omkring byen Balmora. En by som de, der spillede Morrowind back in the day, nok kan huske. Se, hvad i går glip af! Den scrib med paralyze angreb er nasty, haha! Provokerende når den bare bider løs i ens ben imens man står og kigger på.

Der kommer nok lidt flere optagelser hen ad vejen, da jeg synes at det er sjovt at optage fra disse moddede spil, der har lidt år på bagen.

Den officielle trailer til Morrowind Overhaul 3.0:
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her