spif2001's blog
08-09-2012 - 09:25

Black Mesa

Nå drenge...

Er der nogen af jer, der er mænd nok til at huske Half-Life? Ja, ikke Half-Life 2 og dets episoder, næh her snakker vi det originale Half-Life. Spillet der fødte Counter Strike, og derved startede en lavine af MP FPS'er. Spillet der viste at en FPS shooter kunne have en historie også, og hvor man engang imellem endda skulle bruge hjernen for at komme videre.

Eftersom det blev Udgivet i 1998, har det efterhånden en del år på bagen, og det kan ses, når man spiller det. Også selvom der kom en texture pack, der hjalp lidt på meget utydelige textures.

Hvad gør modders så, når de keder sig? De tager selvfølgelig Half-Life 2: Episode 2 Source Engine og laver Half-Life 2 om til Half-Life. Det har været i gang lææænge og der er gået lidt Duke Nukem i den, og de har tidligere haft en release dato i 2009, og efter den fadæse har parolen været, at det er færdigt når det er færdigt. 

...men søreme om der ikke er kommet en countdown på den officielle hjemmeside. I skrivende stund på 6 dage, 7 timer og 28 minutter! Hvis den holder, så ved jeg godt hvad jeg skal lave indtil Baldur's Gate Enhanced Edition kommer d.18 september og Torchlight II den 20. september.

Der er også lagt et 'Offer of employment' dokument op, der underbygger en seriøs release:

http://www.blackmesasource.com/bmrf-employment-letter.pdf

Black Mesas oficielle hjemmeside med countdown: http://www.blackmesasource.com/ 

Se hvor smukt det er: 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her