spif2001's blog
06-12-2010 - 22:00

NAS FTW! *opdateret*


Forleden var jeg i Elgiganten for at købe en NAS. En netværks harddisk, som alle PC'ere i hjemmet deler.

Jeg var så heldig at få en Stora NAS inkl. 1TB HDD for 999,-

Jeg kom hjem, fik den pakket ud og plugget ind. Efter installation på min PC, som gik som en leg, var det oppe at køre. De 2 andre PC'ere i huset kom lige så nemt på. Alle kunne se NAS'en som om den var nogle netværksdrev. Så overførte jeg alle vores mp3'ere (har rippet hele min CD samling, som ikke er specielt lille), og nu kan vi alle høre vores musik. Lækkert...

I dag prøvede jeg så for sjov skyld at tilgå den via en browser fra mit arbejde. Jeg havde ikke regnet med, at det ville virke, men det gjorde det sgu. Jeg kunne se alle mine filer og endda afspille dem i en udemærket player direkte i browseren. Fedt!

Lige for 5 minutter siden ville jeg så rode lidt med boxen, og igen for sjov skyld gik jeg lige ind i musik delen på Xboxen. Jeg var derinde lige efter jeg havde installeret NAS'en, men der kunne jeg ikke se den. Og hvad ser jeg så nu? Der står min Stora NAS lige til at gå ind på og afspille medie filer fra!?

Vildt. Jeg har ikke gjort en skid - det er rent plug and play efter den indledende installation på min PC, som var pære let.

Stora NAS styrer!!!

EDIT:

Så har jeg også en netværks printer. Det var bare i med usb stikket, og så lige sige til Stora app'en på min PC at den skulle bruge den passende driver, og så kunne der printes. Det var da utroligt, som den NAS kan alt det jeg ville have en regulær server til, men ikke gidet at ofre tid på.

Det er simpelthen det bedste køb jeg har gjort i flere år...
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her