spif2001's blog
22-11-2010 - 16:31

Alan Wake DLC give away


Har lige fået Alan Wake ind ad brevsprækken i dag, og i coveret lå en kode til DLC, men der står bare at koden er til 'first add-on content'. Jeg prøvede derfor at indløse koden på xbox.com, men den kommer og siger at jeg allerede har det DLC.

...og det har jeg nok også, da jeg fik foræret en DLC kode af BulletEyeDk for lang tid siden. Dengang indløste jeg den bare, så jeg var klar til når jeg endelig fik fat på spillet.

Nu ved jeg ikke om alle får den kode, når de køber spillet, men jeg har i hvert fald ikke brug for den, så hvis du mangler The Signal DLC til dit Alan Wake, så kan du skrive en kommentar, om hvorfor netop du skal have koden, her i dette blog indlæg, og så trækker jeg lod i blandt seriøse besvarelser i aften ved 23 tiden.

Det skal lige siges, at jeg jo prøvede at indløse koden. Den svarede at jeg allerede har DLC'et, men jeg garanterer ikke for at koden stadig virker, hvis xbox.com på en eller anden facon har ædt den alligevel.

Link til trailer: http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DoHEI2YlFohg

EDIT - Vinderen er fundet:

Eftersom der kun var 5 om budet, slog jeg med en sekssidet terning, hvor 6 var en om'er.  Det blev til en enkelt om'er og herefter en 4'er.

Vinderen af The Signal blev xsoenx! - eftersom han var det fjerde unikke tag, der postede et indlæg.

En pb med kode er på vej til dig.

Til jer andre - sur numse, og bedre held næste gang. :)

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her