spif2001's blog
05-11-2010 - 19:56

Coolshop løgn 2

Fortsættelse på Part 1

Jeg sendte en mail til Jacob Risgaard, som vist er Mr. Coolshop himself så vidt jeg har forstået, hvor jeg linkede til min blog.

Jacob Risgaard har svaret på min mail, mærkeligt nok på en facon der synes at vise, at han ikke er klar over at det er mig han skriver til, men en tilfældig fyr, der har læst min blog. Jeg ved ikke om det er en smart måde at skrive på eller han reelt ikke ved han skriver til mig, men det er for så vidt også uden betydning. Han skriver i det store hele det samme som Lars gjorde, og med samme nedgørende tone.

Vi husker lige på at standard mailen indeholdt følgende udsagn:
"Producenten meddelt at ny releasedato er  04/01 - 2011.
Dette berører alle forhandlere."

Jacob Risgaard skriver bl.a.:
"Dette er jo blot en standard tekst som vi har på for at undgå at kunderne tror at det kun er os der har udskudt datoen. Og selvom kunden sikkert fint er klar over at det er en standard tekst, så føler han sig åbenbart løget for personligt"

Tror!?
Jamen det er jo lige præcis sådan det hænger sammen. Det er kun Coolshop.dk, butikker i UK og andre danske forhandlere (jeg kender ikke nogen, men de findes vel), der laver indkøb i England, og derved køber PAL spil fra en anden salgs region, der har udskudt datoen. Almindelige danske butikker har ikke udskudt datoen, da de får spillet fra den europæiske / nordiske distributør.

Føler!?
Jeg føler mig ikke løget for, jeg er blevet løget for.

Selv på højeste Coolshop niveau synes man åbenbart, at løgn er acceptabel kundebetjening - bare det sendes ud som en standard besked. *suk*
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her