spif2001's blog
23-10-2010 - 19:09

Magicka video, preorders og hus


Magicka

Det kære skøre XBLA action rpg spil Magicka har fået endnu et kapitel til 'How the gold master was delayed': Link Det er nu sat til udgivelse i januar 2011 - så nu nærmer vi da os. :)

Mine preorders
*Suk*

Jeg havde håbet, at jeg skulle spille Fallout: New Vegas her i weekenden, men desværre er det ikke kommet frem, selvom gameplay.co.uk sendte det d.20/10. Så nu håber jeg meget på en mandags aflevering.

ArcaniA: Gothic 4 er samtidig blevet skubbet i UK, så jeg har måtte afbestille min ordre, og i stedet bestille det hos coolshop, som ikke har det på lager, men forventer at få det igen på tirsdag.

Two Worlds II er jo også blevet skubbet i UK til engang i 2011, så det har jeg ligeledes bestilt hos coolshop.

Divinity II: The Dragon Knight Saga er først for nyligt kommet til preorder salg på diverse sider, og jeg havde bestilt det hos game.co.uk, men søreme om ikke coolshop har det rimelig billigt - nemlig til 289 : Link Derfor afbestilte jeg det hos game og bestilte det hos coolshop i stedet.

Det er eddermame lang tid siden, at jeg har lagt så mange penge i køligbutikken.

En spændende uge
Ellers går jeg personligt ind i en spændende uge.

Vores nuværende hus er fra '65 og ikke så stort (110m2), og da vi er 2 voksne, 2 børn og 1 labrador er pladsen blevet for trang. Nu går vi efter at få solgt huset, og flytte længere væk fra bymidten til en bygingsmodnet grund, hvorpå vil vil bygge et typehus på 135m2, som selvfølgelig er langt bedre udnyttet mht plads end vores nuværende 60'er hus.

Mandag skal jeg til lønsamtale og torsdag skal vi ind i banken for at snakke om hussalg og selvbyg. Den bank-snak afhænger selvfølgelig også af, hvad min chef vil smide i lønningsposen, så i første omgang er jeg mest spændt på mandagens udfald. :)
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her