spif2001's blog
08-10-2010 - 18:48

Divinity II: DKS website oppe

Divinity II: The Dragon Knight Saga har i dag fået sin egen hjemmeside: Link

For dem der ikke ved det, så er Divinity II: The Dragon Knight Saga en samlet udgivelse af Divinity II: Ego Draconis, der udkom for 1 år siden og Divinity II: Flames of Vengeance, som er et helt ny udvidelse til spillet. Ego Draconis delen i Dragon Knight Saga er blevet remastered, og har bl.a. fået et kæmpe grafisk løft i forhold til den originale og et forbedret UI skulle der også være.

Jeg spillede det originale og fik endda 1000/1000 i det. Det haltede en del grafisk og interfacet var sært, men spillet tiltalte mig og jeg nød det hele vejen igennem. Det kan til tider være meget svært, og man skal ikke storme igennem main quests, for så får man ikke XP nok, og bliver hurtigt et nemt offer for monstre.

Der er i dagens anledning udkommet en trailer. Se den her på xboxlife: Link

Der er også kommet boxart:Spillet skulle udkomme engang i november. Det er færdigt og bliver i øjeblikket verificeret hos Microsoft. Hvis alt går vel udkommer det allerede d. 5. november, men las os nu se... :)

Da ArcaniA previews ikke er for gode, og demoen ikke var noget ekstraordinært, så er Divinity II: The Dragon Knight Saga det spil jeg glæder mest til her op til jul. Næst efter Fallout: New Vegas selvfølgelig. ;)
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her