spif2001's blog
25-10-2009 - 14:27

Fallout 3 guide opdateret for sidste gang
Så har jeg opdateret mit Fallout 3 Guide Tables dokument for sidste gang.

...med mindre jeg flipper ud og laver nogle kort til DLC'erne også, men der er bare ikke så meget bøvl med dem. Man bliver ledt rundt ved hånden i dem, så der ikke er det store behov for hjælp.

Layout
Næsten hele opdateringen er layout mæssig. Kortene er blevet flyttet op under de tabeller, de hører til, da jeg synes det gav bedre overblik, og alle overskrifter er blevet markeret som værende overskrifter, så de dukker op som bogmærker i PDF view'ere, der igen gør at man kan springe i dokumentet i stedet for at scrolle sig ned igennem det.

Followers
En enkelt mindre spil relateret ting, er det dog blevet til. Followers tabellen har fået en ekstra kolonne, der fortæller hvor man kan finde en follower igen, hvis man har smidt ham/hende ud, eller han/hun er blevet væk af en eller anden årsag. Vær opmærksom på, at der kan gå et par dage in-game før en follower dukker op på sit tilholdssted. En god måde at sikre sig på, at en follower er nået frem, er at vente et par dage ude i ødemarken, og så gå hen til follower'ens tilholdssted.Links til tidligere blog indlæg om Fallout 3 Guide Tables dokumentet:

Da den første udgave kom: http://blogs.xboxlife.dk/spif2001/5631
Da DLC kom med: http://blogs.xboxlife.dk/spif2001/6284
Da kort kom med: http://blogs.xboxlife.dk/spif2001/6335Her er det opdaterede dokument så. Lige til at downloade og printe ud, på nær forsiden og kortene måske, med mindre du er vild med at bruge din farvepatron.

ADVARSEL!!! Dokumentet er fyldt med spoilere, så læs det på eget ansvar!

http://spif2001.googlepages.com/Fallout_3_Guide_Tables.pdf


Enjoy!

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her