spif2001's blog
23-10-2009 - 22:41

Tv opgraderet


Det var fanme dejligt!

Svigermor har i længere tid plaget svigerfar, om de ikke skulle have et nyt fjernsyn, og endelig i løbet af denne uge gav han sig. Da jeg er sådan en elskværdig svigersøn (og min kone ikke er bange for at plage lidt), så har vi fået lov til at bytte vores 4 år gamle 32" Philips LCD ud med deres 1 år gamle 37" Philips LCD.

De vil så hænge vores gamle 32" op i deres køkken. Det fejler ikke noget og er faktisk pænt rent design mæssigt. Eneste problem jeg egentlig havde med det var, at det ikke havde HDMI indgang, men det har mit nye 37". :D

Endelig kan jeg koble begge mine Xbox'e til mit tv på en ordentlig facon. Min Xbox 360 via HDMI og min Xbox via component. SLUT med at rode med ledninger hver gang jeg vil bruge den gamle Xbox.

Jeg forsøgte i sin tid med sådan en samlebox, som man kunne proppe flere component ledninger ind i, for at få en component ud, som så kunne gå i fjernsynet. Det fungerede ikke ordentligt, da signalet blev for svagt til at mit tv kunne opfange det. Men nu spiller klaveret!

Nå ja - og så passer 37" bedre med afstanden til sofaen.

Me happy...! :D
 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her