spif2001's blog
14-06-2009 - 10:56

Spiludgivelser Part 1 - 2009


Godt nok ser sommeren lidt halvtør ud mht. spiludgivelser, men for hunden vi går en spændende tid i møde! Man kan godt mærke at visse tidligere udgivelser har sat standarder, som udviklerne nu skal bide skeer med - og gør det. Specielt oktober i år bliver sindssyg, da 4 af de titler jeg forventer mig allermest af udkommer i den måned. Jeg er fiseme glad for, at jeg ikke længere er en fattig studerende på SU!

Her er en liste over de spil jeg p.t. venter på i 2009. Jeg nævner dem i udgivelses rækkefølge, og hvis der står en dato eller quarter (Q1, Q2, Q3, Q4), så er det taget fra officielle udmeldinger, enten fra det respektive spils officielle hjemmeside eller dets forum.

De enkelte spil får en forventnings karakter på en skala fra 1-6.

Here we go...


Overlord II (26/6 - 2009)

Hjemmeside
Karakter: 3

Det første Overlord var anderledes og forfriskende, men man kunne godt mærke at kontrollen med de minions man styrer, manglede en del finpudsning. Spillet var hyggeligt og sjovt at spille, og demoen (Link) til Overlord II tyder foreløbig på, at minion styringen er blevet forbedret og stemningen er bibeholdt. En titel jeg helt sikkert skal spille på et tidspunkt.Star Wars The Clone Wars: Republic Heroes (18/9 - 2009)

Hjemmeside
Karakter: 2

Star Wars spil tiltrækker sig altid min opmærksomhed. Denne titel forventer jeg mig dog ikke det store af, men jeg kom til at vise den til min ældste knægt, og nu er han fyr og flamme. Den ryger nok også ned i kurven på et tidspunkt, og så skal jeg jo også lige se, hvad det er jeg lader min søn spille. ;)Halo 3: ODST (25/9 - 2009)

Hjemmeside
Karakter: 3

Jeg er vild med den verden, der er bygget op omkring Halo. Desværre synes jeg spillene bliver ringere og ringere. Jeg spiller ikke multiplayer Halo, og eftersom udgivelserne mere og mere bliver lavet til det formål, så daler mine forventninger også til nye Halo spil.Dragon Age: Origins (20/10 - 2009)

Hjemmeside
Karakter: 6

Udviklerne fra BioWare (Mass Effect, Baldur's Gate (PC)) starter en ny trilogi og Dragon Age: Origins er det første, vi får lov at udforske. Spillet kan spilles i flere forskellige vinkler, og det bliver bl.a. muligt at spille det i en nær Baldur's Gate (PC) facon. Det er en helt ny verden og et nyt regelsæt (som også er blevet til en Pen&Paper udgave), så for nye RPG gamere, er det et godt sted at starte, da man ingen kendskab behøver til hverken realm eller regler. For at varme op til udgivelsen, har lead writeren på spillet skrevet en bog, som absolut er værd at læse (min anmeldelse).Alpha Protocol (30/10 - 2009)

Hjemmeside
Karakter: 5

Obsidian Entertainment (Neverwinter Nights 2, KotOR II,  etc.), som også arbejder på et Aliens RPG spil, står bag dette shooter / RPG agent spil. Jeg tror det kan gå hen og blive det spil, som kan give Mass Effect serien kamp til stregen, når det kommer til shooter RPG, fordi det foregår i nutiden. Så vidt jeg kan se, bliver det nogenlunde samme dele RPG, banters og action, som der er i Mass Effect, så hvis de får en kanon storyline fyret af, kan dette spil blive en perle (læs perle).BioShock 2 (30/10 - 2009)

Hjemmeside
Karakter: 5

Det første BioShock er i princippet System Shock 2 i nye klæder, men på trods af det, kan man ikke komme udenom, at det spil er alt for fedt, og et af de allerbedste spil til Xbox 360. 2'eren får meget svært ved at leve op til sin storebror, men hvad der er vist indtil nu, ser rigtig godt ud og hvis historien og gameplayet bliver ligeså godt som det er i 1'eren, bør  BioShock 2 være en sikker vinder.Borderlands
(Oktober 2009)

Hjemmeside
Karakter: 5

Borderlands cel-shade agtige grafik og nærmest uendelige mængder af loot, gør at denne shooter RPG har tiltrukket mig som en bi til honning. Det bliver spændende at se, om vehicle fights bliver en skæg oplevelse, eller noget man bare skal have overstået. Hvis de forskellige dele i spillet kan komme sammen til en fornuftig helhed, tror jeg vi har en vinder titel på vej.Assassin's Creed 2 (20/11 - 2009)

Hjemmeside
Karakter: 3

Det første Assassin's Creed er enormt flot, og gameplayet er rigtig fedt, men missionerne er alt alt for ens. Det skulle der være rettet op på i 2'eren. Det vil jeg nu se før jeg tror på det, da det på E3 mere lød som om, at de nu bare fletter de ens missioner sammen, så en mission bliver sammensat af de før så ens missioner. Der skulle være kommet flere missonstyper til, så det kan da godt være, at det vil føles mere afvekslende denne gang.LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues (Q4 - 2009)

Hjemmeside
Karakter: 4

LEGO serien har altid tiltalt mig, og selvfølgelig skal jeg også spille LEGO Indy 2. Mine 2 sønner på 4 og 7 er også vilde med LEGO spillene, og favoritten er (selvfølgelig) Star Wars udgaven. Jeg er spændt på at se, hvor banerne denne gang skal komme fra. Man må gå ud fra, at den seneste film Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull er repræsenteret, men de andre LEGO spil har jo brugt minimum 3 film til at danne banerne efter.Stay tuned for Part 2 - 2010 & Part 3 - TBA
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her