spif2001's blog
31-01-2009 - 17:57

Fallout 3 hjælpetabeller


Så gik jeg igen over gevind...

Jeg skal snart igang med en ny karakter i Fallout 3, som jeg vil forsøge at gennemføre det meste i spillet med. For at blive fri for at skrive små sedler og tjekke internet hele tiden imens jeg spiller, satte jeg mig for at skrive alle quests ned i et OpenOffice dokument, så jeg kunne krydse af undervejs og tjekke hvor de forskellige quests starter.

Da jeg så havde lavet det, synes jeg liiiige jeg kunne tilføje Bobbleheads, unikke våben og unikke armors også. Da jeg så havde lavet det, synes jeg liiiige jeg kunne tilføje Schematics og Followers også.

Til projektet har jeg brugt en del wiki, men jeg har måttet skrive en del selv, for at det kunne være i "små" tabeller på A4 ark. Her er hvad dokumentet indeholder:

Major Quests og Minor Quests
Med navn, start område, hvem der giver questen og hvad en evt. unik belønning er. Desuden er der felter, så man kan krydse af, når man er startet på en quest og når man har fuldført den.

Bobbleheads
Indeholder belønning, område hvor den findes, en lille guide til at finde den og et felt til at krydse af i, når man har fundet den.

Unique Weapons
Med navn, skade sammenlignet med det tilsvarende standard våben, specielle attributter, en lille guide til hvordan man finder det og et felt til at krydse af i, når man har fundet det.

Unique Armors
Med navn, hvilke bonuser den giver, en lille guide til hvordan man finder det og et felt til at krydse af i, når man har fundet den.

Schematics
Med navn, hvilke ting man skal bruge for at bygge våbenet, hvor man kan finde / købe schematic'en og et felt til at krydse af i, når man har fundet alle schematics til et givent våben.

Followers
Med navn, hvilken karma man skal have for at følgesvenden vil følge med, hvilke våben følgesvenden bruger per default, hvor man kan finde følgesvenden og hvilke 3 major skills følgesvenden har.

Nu hvor jeg har skrevet dokumentet, kunne jeg egentlig godt tænke mig at udvide det med specielle steder man kan besøge, som ikke nødvendigvis er på kortet, men det bliver ikke lige nu. :)

Hvis i finder fejl eller har noget i gerne vil tilføje, så send mig en PB, så vil jeg tilføje det, hvis jeg finder det berettiget.

Her er dokumentet så. Lige til at downloade og printe ud, på nær forsiden måske, med mindre du er vild med at bruge din farvepatron.

ADVARSEL!!! Dokumentet er fyldt med spoilere, så læs det på eget ansvar!

 http://spif2001.googlepages.com/Fallout3GuideTables.pdf

EDIT: Jeg har tilføjet Damage Resistance (DR) og vægt (W) til Unique Armor tabellen, da det jo nok er rart at vide, når man skal finde ud af, hvad man vil gå efter.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her