spif2001's blog
27-12-2008 - 08:54

LEGO!


Pyha!

Så fik jeg overstået  byggeriet af min 7 årige knægts julegaver i går. Startede ved 18:30 tiden godt fuld efter en familiejulefrokost med øl og snaps, og sluttede ved 1 tiden i nat næsten ædru.

Først ordnede jeg lige en dinosaur pakke til hans lillebror, hvor nogle enkelte dele skulle passes sammen. Tog ikke lang tid og snart kunne jeg kaste mig over byggeriet.

1. Star Wars - MagmaGuard Starfighter:



Robot fly til General Grieveous' special robotter. Har missiler bag på vingerne (som også er robotternes våben ), og midt bagi, torpedoer på siderne, smart åbnemekanisme til cockpittet og 2 Magma Droids.

2. Star Wars - Rogue Shadow:



Et fly mange nok kender fra Star Wars: The  Force Unleashed. Har skjulte missiler, skjulte håndvåben, skjult fjeder missil kanon, vinger og motor opereres som én enhed, når de vippes op og ned. Inklusiv Darth Vader (i en banket udgave, men hans hjelm følger heldigvis med), Juno Eclipse og naturligvis vores allesammens ynglings apprentice.

3. Castle - King's Castle Siege



En lækker borg med faldlem, fængsel, katapulter, trone + skat. Figurer til borgen inkluderer 2 bueskytter, 2 halberdies, 1 ridder til hest og 1 konge. "Umulig" at indtage! Ja, hvis det ikke lige var fordi, at borgen bliver angrebet af en ond lich ridende på en sort/rød drage, med 2 hvide og 1 sort skelet til at genere forsvarerne.

Ikke forfærdelig mange mænd til sådan en stor borg, men heldigvis har knægten fået en hulens masse mænd i adventsgaver, da jeg købte dette LEGO skakspil og splittede det op i 4:



Tårne og heste er bare alm. lego klodser sat sammen, men resten er mænd.

Den gode side: 8 sværd + skjold soldater, 2 soldater med stav og ild, 1 konge med guldsværd og 1 dronning.

Den onde side: 8 sorte skeletter med morgenstjerne + skjold, 2 rippers med kappe og le, 1 lich sorceress med rødt lightsabre scepter og 1 ond troldmand med kappe og magisk stav.

Let the battle begin!

(Heldige møgunge )
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her