spif2001's blog
21-06-2008 - 15:49

Spil-nedjustering
*suk*

Er jeg blevet for kræsen? Er spil generelt blevet flottere men ringere? Har jeg "bare" mistet lysten til at spille? Jeg ved det sgu ikke...

Efter gårsdagens skuffelse med Alone in the Dark, har jeg nedjusteret min Must Have liste betragteligt. Spil efter spil viser sig som middelmådigt og små-kedeligt. Selv GTA IV, som jeg dog har spillet en del, betragter jeg ikke som nogen personlig super oplevelse på boxen.

Kun ét spil, er som det eneste Xbox 360 spil, godt nok til at stå på en All-Time-Greatest liste, i mine øjne. Elderscrolls IV: Oblivion. Der er andre gode spil, også spil som har solgt mange eksemplarer, men jeg finder dem ikke værdige til at være på All-Time-Greatest listen. De er flotte, men de er middelmådige, uden den store innovation og uden et unikt og fængende gameplay. Enkelte er tæt på - Condemned, BioShock, Mass Effect og Lego serien, men de mangler lige det sidste. De store sællerter: Halo 3, Call of Duty 4, Gears of War og Grand Theft Auto IV er lige præcis kun det: store sællerter. Jeg vil ikke kunne finde dem frem om et par år, og få lyst til at smide dem i drevet, for at spille dem igen.

Jeg købte en Xbox 360 p.g.a. Mass Effect, men selv det må jeg indrømme har skuffet mig. Det har en kanon god historie og er temmelig gennemført på nær lidt grafik fnidder, men det har også ting der trækker ned. Shooter delen er for simpel, stats delen lider p.g.a. shooter delen og bliver for simpel, exploration delen er enorm, men 90% af områderne er kedelige tomme planeter. Det som BioWare er bedst til nemlig RPG'er, har de formået at ødelægge en smule og deres massive satsning, Mass Effect trilogien, bliver for mainstream, da der skal sælges, sælges, sælges...  (skal dog helt sikkert spille 2'eren og 3'eren også).

Lige nu sætter jeg min lid til Fallout 3 og Fable 2, som jeg er sikker på vil indfri nogen af mine forventninger. Jeg frygter dog at Fallout 3 vil lide samme skæbne som Mass Effect, og blive for meget en shooter for at tiltrække en større målgruppe. Peter Molyneux gamle dreng: min konsol skæbne ligger i dine hænder...

Andre spil jeg skal prøve er Lego Batman, Sacred 2: Fallen Angel, Star Wars: The Force Unleashed, Dead Space og Too Human. Too Human har jeg allerede nedjusteret forventningerne til. Tror den kommer til at floppe og blive en middelmådig tech-diablo. Sacred 2, som jo også er en diablo klon, bliver sikkert også middelmådigt grafisk og lydmæssigt, men den har en chance på gameplay siden, til at blive rigtig stor.

Hvis tingene ikke forbedrer sig, så går jeg udenom konsoller, når denne generation uddør og går tilbage til PC opgraderings helvedet.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her