spif2001's blog
28-12-2007 - 18:26

Spiloprydning i det nye år.


I kender det sikkert godt. Alle de spil man har liggende, men som man aldrig har gennemført. Jeg har efterhånden et par stykker og nu bliver et af nytårsfortsætterne at få gjort kål på dem.

I første omgang er der selvfølgelig achievements at hente, men nytårfortsættet gælder ikke kun 360'er spil, men alle de spil, der ligger i mit skab og venter på, at jeg gennemfører dem.

Desuden har jeg den idé om, at jeg skal spille de spil min ældste søn spiller (den yngste er kun 2, så han spiller ved at have en controller uden batterier imens storebror spiller - det går fint ;) ). Både så jeg kan tjekke dem for eventuelt for skræmmende effekter, men også fordi vi så kan snakke sammen om dem.

En god ting ved at have alle disse manglende gennemførsler er, at jeg kun behøver at købe AAA titlerne i det kommende år, for at få styret spillelysten. Skal 2008 huskes som det billige gamer år?

Her er listen, der skal gennemspilles:

Xbox 360:
 • Assassin's Creed: Fik det en uge før Mass Effect og nåede derfor aldrig rigtigt at komme i gang med det, da jeg har spillet Mass Effect uafbrudt indtil jeg kom igennem på Insane sværhedsgraden. Er også bange for at Assassin's Creed bliver lidt ensformigt i længden, men håber på det bedste.
 • Biler - Bumles Internationale Racerløb: Jeg kan godt lide det første Cars spil. Ikke flot eller fantastisk, men hyggeligt og sønnen er også glad for det. Han fik det nye i julegave, så nu skal der køres ræs i Kølerkildekøbing igen.
 • Conan: Lige købt i EB Games' juleudsalg til 200 kr. Prøvede det lidt i dag og det er da vist en regulær omgang hack'n'slash. Hjernedød underholdning når man ikke lige ved, hvad man ellers skal spille.
 • Crash of the Titans: Sønnemand fik det i fødselsdagsgave i oktober. Han spiller det meget med kammeraterne co-op. Jeg fik selv moslet mig halvvejs igennem spillet, inden jeg forlod det til fordel for spil af mere voksen karakter.
 • Dead Rising: Kan ikke rigtig blive gode venner med dette spil. Købte det da det først udkom, men byttede det væk efter 1 måned. Har senere byttet mig det tilbage igen, men jeg kan ikke rigtig komme igennem. Ikke fordi det er specielt svært, men fordi save systemet, tidspresset og den evigt ringede mobiltelefon virkelig pisser mig af. Hader når spil er på tid.
 • Eragon: En af sønnemands helte. Han har set filmen og siden han var så pjattet med den, fik jeg byttet mig til spillet. Hack'n'slash af den ringere skuffe, men han kan lide det og spiller det co-op med kammeraterne.
 • Forza Motorsport 2: Bestilt p.g.a. tilbud (150), og da jeg vil have et rat til sønnen alligevel, var det jo oplagt at få et fedt racer spil til billige penge.
 • Overlord: Fedt spil! Er helt pjattet med de små minions. Købte det sammen med Bioshock a.k.a. System Shock 2½, og da de blev købt tæt på Assassin's Creed og Mass Effect, blev det Bioshock jeg koncentrerede mig om. Kom egentlig et godt stykke vej ind i Overlord, men tror nu jeg starter forfra for at få den fulde spiloplevelse.
 • Teenage Mutant Ninja Turtles: Byttede mig til promo udgaven og sønnen kastede sig straks over det. Efter et par omgange med spillet i drevet, er han dog ikke vendt tilbage til det. Så må farmand jo gennemføre det, og mobbe ham lidt: "Hæh hæh - far er kommet igennem TMNT - Nah na na nah nah".
 • Tomb Raider Legend: Fik byttet mig til Tomb Raider lige inden jeg fik RROD i sensommeren. Kom aldrig i gang igen efter jeg fik boxen tilbage, da jeg gik i gang med Two Worlds.
Xbox:
 • Crash Bandicoot: Wrath of Cortex: Downloadede dette til sønnen, da han jo er glad for Crash of the Titans. Virker meget pre-generation, men igennem det det skal jeg sgu.
 • Deus Ex: Invisible war: Købte dette for 100 år siden, men kom aldrig i gang med det. Spillede det første Deus Ex en del, så mon ikke jeg vil kunne lide 2'eren også?
 • The Bard's Tale: Kom halvvejs igennem og droppede det så for et af de store (Jade Empire) og kom aldrig tilbage. Det var ellers fedt og tog rollespilsgenren op til en humoristisk revision. Det skal jeg snart i gang med igen.
 • The Hobbit: Kom næsten igennem dette fede og hyggelige platformsspil for et par år siden. Af en eller anden årsag kom jeg ikke lige det sidste stykke, men det skal der rettes op på nu.
PC:
 • Heroes of Might and Magic V: Elsker Heroes serien men har svært ved denne sidste i rækken. Ved ikke hvorfor men jeg løber sur i det, når banerne bliver for store.
 • Neverwinter Nights 2: Ville rigtig gerne i gang med NWN2, men min bærbare har svært ved at trække det. Så svært at det faktisk bliver uudholdeligt at spille selv med alle indstillinger sat i bund. Det bliver nok ikke før jeg får en ny PC engang, at jeg prøver denne RPG mastodont.
 • Sacred Gold: Købte Sacred for at være klar til Sacred 2, når det kommer til 360'eren i september. Har startet 5-6 forskellige chars indtil videre, men kan ikke rigtig blive enig med mig selv om, hvilken char jeg vil spille. Typisk mig. Sådan har jeg det i de fleste rollespil og bruger laaang tid på at komme ordentligt i gang.

Så må vi se, hvor mange jeg kan sætte flueben ved, når vi når 2009.

GAME ON!!!

P.S. F**K jeg spiller for meget! Det må der gøres noget ved i 2009! - hahaha...
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
 • I dag: 0 besøgende
 • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her