spif2001's blog
20-12-2007 - 11:20

Mine favoritter i året der gik


Her er mine favoritter i året der gik. Enkelte spiltyper har jeg ikke taget med, så som musik spil (i.e. Guitar Hero) og fighters, da jeg ikke følger med i, hvad der sker indenfor disse genrer overhovedet.

Lets get to it!

Årets shooter (singleplayer):
Bioshock
Fed historie, lækker grafik og en formidabel konvertering af System Shock 2 . Havde der været andre næsten lige så fede SP shootere i år, havde de fået prisen, da jeg ikke mener et remake burde få priser, men Bioshock er bare så meget bedre end dets konkurrenter.

Årets shooter (multiplayer):
Call of Duty 4
Spiller ikke selv online spil, men har givet det prisen udfra hvordan gamere snakker om henholdsvis CoD4 og Halo3, og hvad jeg ser folk spille, når jeg kigger på min friends liste. Der er jo fanboys til begge sider, men jeg har ikke hørt ret meget dårligt blive sagt om CoD4, og kan desværre ikke sige det samme om Halo3.

Årets action:
Overlord
Blandt spil som Crackdown og Assassin's Creed, klarer Overlord sig ufatteligt godt i min bog. Spillet forsøger at være nyskabende med sine små minions, og det lykkedes rigtig godt. Overlord er hyggeligt og aldrig stressende og er langt bedre til at holde én fanget ved skærmen end andre af årets udgivelser.

Årets racer:
Forza Motorsport 2
Igen en pris jeg giver, udelukkende på observationer af andre brugere. Er ikke så meget for racers, men Forza 2 huskes.

Årets sportspil:
Skate
Se årets racer og indsæt Skate i stedet for Forza 2.

Årets rollespil:
Mass Effect
Blue Dragon, Eternal Sonata og alt det andet japaner crap, som jeg synes er uendelig kedelige, kommer ikke i nærheden af Mass Effect. BioWare har virkelig formået at lave en verden, som man tror på og lever sig ind i. Grafikken er virkelig fed, men halter lidt pga texture loads. Ikke noget der ødelægger oplevelsen, men det skæmmer alligevel helheds billedet. Kan slet ikke holde op med at spille det, og venter allerede med længsel på DLC, selvom spillet endnu ikke er en måned gammel.

Årets børnespil:
Crash of the Titans
Eftersom min 6 årige søn spiller en del forskellige spil på min 360'er, kan jeg udfra hans engagement i spillene udgive en børnepris. Ingen tvivl om at han har taget Crash Bandicoot til hans hjerte og sammen med en kammerat spiller han Crash of the Titans til jeg siger stop. Forleden fortalte han mig endda, at de i børnehaven havde leget Crash Bandicoot hele dagen. Crash er en ægte børnenes helt!

Årets arcade spil:
Bomberman Live
Har generelt ikke været glad for arcade udgivelserne i år, men Bomberman kan man jo aldrig gå galt i byen med. Fedt partyspil, når man skal battle mod vennerne, før og under en druktur.

Årets DLC:
The Elder Scrolls IV: Shivering Isles
Lidt snyd måske at give det en pris, da det jo er en expansion, men hvilken én! Masser af nye quests og et stort nyt område at rende rundt i, med nye monstre, nye våben og nyt grafisk lir både i dungeons og udendørs. Alle Microsoft pointene værd.

Årets XBOX Classic:
Fuzion Frenzy

Så kom klassikerne på boxen, og se om de ikke har givet os det bedste party spil der blev lavet til den gamle XBOX. SUMO anyone?

Årets forsinkelse:
Sensible World of Soccer
Hvor længe kan man forsinke et arcade spil? Ca. 1 år åbenbart. Flere gange i løbet af året var SWOS sat til at udkomme, og søreme om de ikke får lagt en forkert buggy version til download, på den dag selv Microsoft havde sagt det kom. Det må da koste en eller anden jobbet. Amatør nisser!

Årets flop:
Two Worlds
Først bliver 2W forsinket i 3-4 måneder i forhold til PC versionen. Herefter udkommer det fyldt med fejl, som ville få en beta version til at rødme og søreme om de så ikke bruger flere måneder herefter på en patch. Godt nok er de newcomers på spilmarkedet, men alligevel... Det var en OM'er.

Årets mest hypede:
Halo 3
Så kom det. Spillet som en hel xbox generation havde ventet på og hypen ville ingen ende tage. Var det så al hypen værd? Jeg synes det ikke, og det siger jeg uden at have spillet det vel at mærke. Får det snart ind ad døren, da en af mine kammerater ikke gider at spille det og vædede med mig om det, i et væddemål hvor man normalt satser en 10'er eller lignende. Er næsten bange for at spille det, da jeg ellers er glad for Halo universet.

Årets spil: *Drumroll...*
Call of Duty 4
Jeg ville gerne have givet denne pris til Mass Effect, men pga småfejl og pga overvældende mange brugere, der sværger til CoD4, må jeg bøje mig. Havde CoD4 ikke eksisteret, ville jeg uden at blive flov, give prisen til Mass Effect. Lorte shooters! Hahaha.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her