spif2001's blog
12-12-2007 - 22:00

Respekt!


*SUK*

Så kører møllen igen i aften. Jagge-di-jag om forumets tilstand og alle, inklusiv mig selv, skal af med deres meninger om, hvordan forumet skal være, for selvfølgelig skal det være, som man selv syntes!

...og alt imens jeg sidder og hidser mig op og falder ned i takt med at indlæggene dropper ind, tror jeg faktisk, at jeg kan se et af problemerne herinde og hvis du ikke gider flere meninger i aften, så er det nu, at du skal stoppe med at læse.

Mangel på respekt.

Ikke respekten for ham der opretter en tråd, eller for ham, der ikke lige er af din mening, eller ham der helt skiller sig ud fra mængden. Næ, jeg snakker om respekt for dem der ejer og arbejder her på siden.

Når jeg ser folk åbenlyst provokere en skribent eller redaktør, så får jeg disse "fandens til frække snotunger" følelser. Ingen respekt har man for sidens autoriteter.

Denne hjemmeside er altså ikke ejet af din mor, far, onkel, kommune eller folketing. Du betaler ikke for brug af siden over skatten eller via donationer. Siden er privat ejet og drevet af folk, der elsker xbox gaming og det community, der følger med. Disse folk bruger ufattelig meget tid og kræfter på, at siden skal være et fedt sted at være for dig og dine venner. Så respektér dem da for helvede, og hjælp til med at styre siden ved at styre dig selv!


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her