spif2001's blog
30-11-2007 - 17:02

Vi ses i Biva - NOT!


FOR HELVEDE DA OGSÅ!!!

Hvorfor kan møbelvareforretinger aldrig gøre noget ordentligt? Hvorfor er der altid et eller andet galt, med det man kommer hjem med?

Min Biva oplevelse:
Bestilte et spisestue bord og 10 skal-stole over nettet. Får en mail om, at ordren er registreret og tingene kan afhentes i den lokale Biva et par dage efter. Fint.

Dagen hvor tingene skal komme, får jeg en mail fra den lokale Biva der siger, at der lige går en uge mere inden de kommer. Nå ja, varen kan vel være udløbet. Det går nok.

Dagen påny hvor tingene skal komme, ringer en ekspedient fra den lokale Biva afdeling og fortæller mig, at tingene er kommet, men at der er et lille problem. Benene til bordet er på mystisk vis ikke kommet med, så der går lige et par dage mere. *suk* - ok så da, grrrr....

Dagen påny påny ringer jeg til Bivas support linie og forsikrer mig om, at benene er ankommet til den lokale afdeling. Efter lidt eftersøgning finder supporteren ud af, at det er de. Endelig!

Dagen efter tager vi ind med trailer og henter det hele. Kommer hjem og går i gang med at samle det hele. Bordet bliver hurtigt samlet - nemt og ligetil. Så kommer vi til stolene. Skal-stolene kommer i kasser af 4 styks, så derfor var der en kasse, der havde været åbnet og 2 styks stole taget ud. Så havde idioten, der havde fjernet stolene ikke lige bagefter checket, om der nu også var det i kassen der skulle være. FOR DET VAR DER IKKE!!! AAARGGGH! En pose med skruer / beslag til den ene stol manglede. TYPISK!!!

Dagen efter ringer min kone så til supporten og får først fat i en klaphat, der ikke anede hvad hun skulle stille op. Efter 5 minutters "øh.. bøøhhh..." support, bliver hun stillet om til en, der har styr på det og får aftalt at en ny pose bliver sendt med posten, så vi kan havde den næste dag. Ok...

I dag er det så næste dag, og hvad ligger der så IKKE i min postkasse? PIS!!!

"Vi ses i Biva!" - Nej moster, sgu ikke foreløbigt...


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her