Spartan117's blog
06-06-2008 - 15:49

Sådan slapper man af

Jeg blev lidt inspireret af en anden blog her på siden til at poste nogle billeder af hvordan min kat takler denne varme årstid, så her er fire billeder af ham =)
Det skal måske også lige siges at han er meget glad for at ligge på ryggen hehe.


03-06-2008 - 22:57

Er det en ond joke?

Ja jeg kunne faktisk ikke lade være med at grine da min "trofaste" xbox 360 gav mig det onde øje igen igen.
Jep det er blevet til endnu en red ring of death, det slår mig som ret komisk da jeg pt er på min tredje maskine... Så nu må jeg ringe til support igen, og håbe at garantien stadig gælder for rrod og håbe at det ikke tager de 4-6 uger det har gjort de sidste par gange, og sidst men ikke mindst håbe at skidtet HOLDER denne gang.

Og her 10 minutter efter det skete og efter mit smil for længst er fosvundet så gnaver det sku lidt, det er skuffende så elendig kvalitet disse maskiner er...


01-06-2008 - 22:30

CoD4 nyt

Mmm ja et lille kort indlæg her.
Man er lige blevet færdig med at spille noget Call of Duty 4, et af de få spil jeg nyder at spille online, og med mine øjne havde jeg en ret god aften.
En dejlig kill streak på 28 blev det rent faktisk til, hvilket er en personlig rekord. Jeg er pt level 41 på prestige 1, bare for at illustrere at det jo ikke er nybegyndere jeg spiller mod.
Det skete med mit all purpose kit hvilket består af en M16 med red dot, M9 og smoke granades. Mine perks i dette kit er Claymores, Stopping Power og Deep Impact.
I øvrigt så fik jeg også låst Red Tiger op til M16 igen...
Følg Xboxlife her