Spartan117's blog
14-10-2008 - 11:06

Fødselsdag

Ja som titlen antyder så er det min fødselsdag i dag, jeg er nu 21 år gammel! Tiden går sku alt for stærkt.
Personligt så kan jeg faktisk ikke døje fødselsdage, specielt min egen! Men man er jo blevet lettere tvunget til at holde noget så ja det bliver vist bare en stille og rolig dag med familien og lidt CoD beta, måske også med et par gaver senere? Who knows, det var hvertfald det for nu, forsat god dag/ferie til til jer.


05-08-2008 - 17:04

Fladskærm update!

Ja i dag blev det så leveret, og smuk er det altså! Mine første indtryk er positive, det eneste minus jeg har været ude for ind til nu er lyden fra fjernsynet, den er ret dårlig, men det vidste jeg godt da jeg købte det og det er da heller ikke så slemt at det ikke er fint nok til normalt tv kiggeri. Film og xbox osv tager jeg over mit makeshift anlæg hehe hvilket er helt fint til formålet.

Jeg har forresten også lige et enkelt spørgsmål til eksperterne. Er VGA bedste til 32" 720p eller er Component bedst? Jeg har hørt folk sige både det ene og det andet...
Kaliteten af billedet her er ret ringe og tv'et er pt nødsaget til at stå på et natbord ind til jeg har råd til et ordenligt tvmøbel, men jeg synes et billede var nødvendigt.
03-08-2008 - 15:01

Nyt tv... Og andet gøgl

Ja så kom dagen hvor mit 10+ år gamle 25" Philips crt fjernsyn måtte skiftes ud. Det har de sidste par uger ofte ikke ville tænde, og når det er tændt så går det ud efter egen vilje konstant.

I dag har jeg så bestilt et Samsung LE32R87BD hvilket som jeg har kunne læse mig til skulle være et godt tv til pengene, men det er jo en jungle uden lige at købe fladskærm omfg... Nå men jeg skulle gerne modtage det tirsdag eller onsdag hvis alt forløber vel.Jeg måtte i øvrigt slippe 5000kr for det hvilket faktisk er lidt mere end jeg har råd til så  der må ofres lidt på nogle andre punkter... Sååh ja det har bare at være pengene værd ellers ender jeg nok på en killing spree i Odense centrum.


En sidste lille update om man vil er at jeg skal starte på skole i morgen kl 10 på Webintegrator uddannelsen. Det skal siges at jeg pt ikke aner hvad jeg vil være så det går lidt på trial and error med undannelse hvilket jo betyder at jeg er lidt spændt på at se om det her skulle være noget for mig.
Vi for se. Fortsat god søndag til jer.


06-06-2008 - 15:49

Sådan slapper man af

Jeg blev lidt inspireret af en anden blog her på siden til at poste nogle billeder af hvordan min kat takler denne varme årstid, så her er fire billeder af ham =)
Det skal måske også lige siges at han er meget glad for at ligge på ryggen hehe.


03-06-2008 - 22:57

Er det en ond joke?

Ja jeg kunne faktisk ikke lade være med at grine da min "trofaste" xbox 360 gav mig det onde øje igen igen.
Jep det er blevet til endnu en red ring of death, det slår mig som ret komisk da jeg pt er på min tredje maskine... Så nu må jeg ringe til support igen, og håbe at garantien stadig gælder for rrod og håbe at det ikke tager de 4-6 uger det har gjort de sidste par gange, og sidst men ikke mindst håbe at skidtet HOLDER denne gang.

Og her 10 minutter efter det skete og efter mit smil for længst er fosvundet så gnaver det sku lidt, det er skuffende så elendig kvalitet disse maskiner er...


Følg Xboxlife her