sLux's blog
24-01-2008 - 23:04

Devil May Cry 4 demo endelig landet!

Jeg er en DMC Fanboy!
Tro det eller ej, Devil May Cry var mit første spil til PS2. Jeg husker at have siddet i timevis og smashet rundt på knapperne. DMC 2 var derefter en kæmpe skuffelse! Man kunne klare hele spillet ved brug af pistoler! Men Capcom reddede serien med deres fantastiske DMC 3! DMC 3 var det første rigtige spil der holdt mig væk fra PC Gaming, og jeg kan huske at timeren nåede 99 timer i løbet af de første par dage :D
Nu er det så tid for DMC serien at tage skridtet op til 7. generations konsollerne, og mon ikke de gør det godt! Jeg er positivt overrasket over denne demo, og efter at have spilelt den i et par timer tænkte jeg: "hvorfor ikke dele min glæde med alle de andre raske mennesker på XboxLife!".
Der er to game modes i DMC4 demoen, der er en Exterminater del hvor det gælder om at dræbe alle på sin vej igennem banen på de blot 10 min.
Også er der min favorit Executioner. I Executioner får du den rigtige smagsprøve på hvordan DMC i virkeligheden skal spilles! Du kæmper dig kortvarrigt frem til en fed boss battle mod ild dæmonen Berial! Berial er ikke særlig svær men sjov at spille i mod. Faktisk er denne demo ikke særlig svær, eller også er det bare mig der har spillet de andre for meget på Dante Must Die!
Det jeg var nervøs for da jeg så at nero skulle være en af hovedpersonerne var om hans arm var alt for kraftfuld, som man så Virgil var i DMC 3: Special Edition, men indtil videre har han ikke haft den vilde fordel over Dante, selvom jeg dog glæder mig til at spille med Dante igen!
Jeg får lyst til at hive min PS2 frem igen efter at have spillet denne demo! 
Alt i alt fantastisk, og det lover godt for dette kommende spil!
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her