skovbo's blog
29-09-2009 - 17:16

FIFA 10 forventninger

Så er FIFA 10 lige om hjørnet. Godt nok er der mange der allerede har det, men den rigtige release er på torsdag. Altså om 2 dage! Mine forventninger er rigtig høje og ud fra demoen ser det også ud til at være forbedret meget siden 09, og 09 var jo et rigtig godt spil!
Der er kommet meget mere fysik ind i det, så små spillere har det rigtig svært i en duel med en stor spiller, hvilket er rigtig fedt.
Dog bliver det nu Real Madrid man skal spille imod hele tiden, iforhold til Man Utd i 09. Jeg vil skyde på at ca 85 % af alle på Xbox Live spiller med Real. Selv kommer jeg sikkert også til det i perioder, men ellers er mit fortrukne hold Arsenal.


Vudering af FIFA 10 Demo:
Jeg synes helt klart demoen er rigtig god. Der er blevet rettet mange ting fra 09, og man kan nu tage hurtige frispark hvilket er en super fed detajle. Det kører enormt hurtigt, også for hurtigt, men det siges at EA har rettet det til den fulde version.
En fed ting er også at man kan skifte spiller til dødbolde inde i selve kampen, så man ikke skal helt ind i Manager opgaver for at skifte, lille ting, men fed ting!

Karakter af demo: 8/10. Det er jo kun en demo så det er ikke alt der er færdigt, og der mangler da også nogle ting. Lad os se om de får lavet dem til det fulde spil!


FIFA 10 demo VS PES 10 demo
Ja det skal vi da ha med.
Det bedste fodboldspil til dato er i min verden PES 5. Det var et fantatisk spil, som fik havde mange, mange gode timer ud af på min PS2.

Men hvad med i år?
Jeg har skrevet om FIFA længere oppe, så nu skriver jeg om PES.

Konami går i den forkerte retning med deres PES spil synes jeg. Styringen er alt for ringe og spillerens boldomgang er det samme. Selvom grafikken er rigtig flot, kan jeg stadig ikke finde mig til rette i PES som jeg kunne i de gamle spil. Jeg forventede ikke noget af PES, men fik heller intet. Om det er godt eller skidt kan I selv bedømme:)

Hvis i er einge/ueinge eller bare gerne vil ud med din mening så skriv endelig en kommentar.

Rasmus Skovbo- som glæder sig enormt til på torsdag!
Følg Xboxlife her