skovbo's blog
22-06-2010 - 00:47

Update på livet

Det sidste år ca, har ikke været det aller letteste for mig. Jeg kom på efterskole, men måtte droppe ud. Det var bare slet ikke mig, med alle de mennesker overalt hele tiden. Nå, men jeg kom tilbage til min gamle skole, i den samme klasse. Det var egentlig fint nok da jeg jo kendte alle i forvejen. Men herfra gik det ned af bakke. Jeg blev i dårligere humør, holdte mig for mig selv, stoppede til de aktiviteter jeg før gik op i, og var i det hele taget et andet menneske- et nederen menneske. Jeg havde mange kampe med min mor om morgenen, da jeg simpelthen ikke ville i skole. Det endte mange gange med at jeg gik rundt omkring i formiddagstimerne, for derefter at komme hjem, til endnu et skænderi. Det tog hårdt på mig. Men også min mor. Det kunne jeg tydeligt mærke. Jeg havde det dårligt med det, men følte ikke jeg kunne gøre noget.
Min mor prøvede at snakke med en masse folk, og finde en løsning på disse problemer, men det var jo umuligt.. Da jeg ikke selv kunne sige hvad problemet egentligt var. Vi prøvede "Børn og unge psyk i Silkeborg. Dette var underligt. En masse spørgsmål blev stillet, og først mange uger, og 5 gange senere, havde de et svar. Allerede på det tidspunkt tog jeg dagligt piller mod depression, som de så fint hedder.
Nå, men jeg fik så småt startet på skolen igen (9.klasse) og jeg var selvfølgelig bagud efter nogle måneder uden. Jeg fik eneundervisning sammen med en lærer jeg virkelig stolede på, og havde det godt med. Det var en start tænkte jeg. Jeg havde 2 timer om dagen, og efter disse timer var jeg enormt træt. Det var hårdt, men godt at komme i gang igen. Mit mål var at gennemføre skoleåret, fuck hvordan det gik. Jeg begyndte såsmåt i klassen, og fik lidt flere timer tilføjet til mit skema. Jeg overholdte skemaet, og var der hver dag. Bare det, var en dejlig fornemmelse. Jeg følte jeg var på vej et skridt i den rigtige retning.
I Silkeborg mente de at jeg havde en depression, og havde svært ved at overskue visse ting. Okay.. Men hvad skal jeg gøre for at få det bedre, var min tanke. Jeg fik en større dosis medicin og følte ikke det virkede. Og dog. Jeg var blevet lidt mere glad og "til stede". Jeg forsatte i skolen, og gjorde hvad jeg kunne. Eksamerne nærmede sig, og jeg var faktisk optimistisk, men vidste også godt at det ville blive svært, med den manglede til stedeværelse i løbet af året. De skriftlige prøver blev gennemført, og jeg var stolt og glad. Alle andre ser bare på eksamen som noget som bare skal gøres, og sådan er det. Det gjorde jeg også, jeg vidste bare det ville blive svært, og jeg skulle kæmpe. Jeg klarede dem. Alle eksamerne. Jeg var lettet, og kom ud med et, for mig, acceptabelt resultat. Det gav en masse selvtidlid og jeg følte at jeg havde fået overskuddet tilbage. Hvad der var skyld i dette er svært at sige, men jeg er ihvertfald glad for den støtte jeg har fået. Uden den, ville jeg nok sidde uden en 9.klasses eksamen og uden planer for fremtiden.
Pt ser det meget positivt ud, hvis jeg selv skal sige det. Jeg er startet på fodbolden igen, sidder ikke bare for mig selv i fritiden, og føler mig glad og tilpas. Det er bare super! Til august starter jeg så i 10. klasse, hvilket jeg glæder mig det. Jeg håber og tror på at mit skoleår, næste år bliver super godt! Og at jeg selv har det godt. Fordi det at være det nederen, har jeg prøvet, og det skal ikke komme allerede næste år igen!
Det var alt herfra.
Ha det godt, og nyd sommeren!
29-09-2009 - 17:16

FIFA 10 forventninger

Så er FIFA 10 lige om hjørnet. Godt nok er der mange der allerede har det, men den rigtige release er på torsdag. Altså om 2 dage! Mine forventninger er rigtig høje og ud fra demoen ser det også ud til at være forbedret meget siden 09, og 09 var jo et rigtig godt spil!
Der er kommet meget mere fysik ind i det, så små spillere har det rigtig svært i en duel med en stor spiller, hvilket er rigtig fedt.
Dog bliver det nu Real Madrid man skal spille imod hele tiden, iforhold til Man Utd i 09. Jeg vil skyde på at ca 85 % af alle på Xbox Live spiller med Real. Selv kommer jeg sikkert også til det i perioder, men ellers er mit fortrukne hold Arsenal.


Vudering af FIFA 10 Demo:
Jeg synes helt klart demoen er rigtig god. Der er blevet rettet mange ting fra 09, og man kan nu tage hurtige frispark hvilket er en super fed detajle. Det kører enormt hurtigt, også for hurtigt, men det siges at EA har rettet det til den fulde version.
En fed ting er også at man kan skifte spiller til dødbolde inde i selve kampen, så man ikke skal helt ind i Manager opgaver for at skifte, lille ting, men fed ting!

Karakter af demo: 8/10. Det er jo kun en demo så det er ikke alt der er færdigt, og der mangler da også nogle ting. Lad os se om de får lavet dem til det fulde spil!


FIFA 10 demo VS PES 10 demo
Ja det skal vi da ha med.
Det bedste fodboldspil til dato er i min verden PES 5. Det var et fantatisk spil, som fik havde mange, mange gode timer ud af på min PS2.

Men hvad med i år?
Jeg har skrevet om FIFA længere oppe, så nu skriver jeg om PES.

Konami går i den forkerte retning med deres PES spil synes jeg. Styringen er alt for ringe og spillerens boldomgang er det samme. Selvom grafikken er rigtig flot, kan jeg stadig ikke finde mig til rette i PES som jeg kunne i de gamle spil. Jeg forventede ikke noget af PES, men fik heller intet. Om det er godt eller skidt kan I selv bedømme:)

Hvis i er einge/ueinge eller bare gerne vil ud med din mening så skriv endelig en kommentar.

Rasmus Skovbo- som glæder sig enormt til på torsdag!
29-06-2009 - 12:33

Efterskole

Hej, det er ved at være lang tid siden jeg har lavet et blog indlæg, og her kommer der så et!

Den 9. August og ca 1 år frem kommer jeg ikke til, at spille Xbox særlig meget( bliver kun hver 2. weekend ca) grunden til dette er, at jeg skal på efterskole. Efterskolen ligger ca 30 KM udenfor Randers i en by der hedder Vivild, sindsyg lille by med en lille købmand og et pizzaria:d

Efterskolen er en sportsefterskole så udover almindelig skolegang er der også en masse sport bla. fodbold, håndbold og batminton.
Jeg glæder mig meget til at prøve noget nyt og møde nogle nye mennesker. Det bliver fedt!:d

Jeg kommer ikke til, at blive så aktiv herinde mere, men vil stadig kigge ind, på DKs bedste site!

Nu vil jeg nyde min ferie med en tur til Tyskland i 8 dage og ellers bare i sommerhus og spille noget Xbox.

Det var alt her fra. God ferie!

21-04-2009 - 14:00

Syg:(

Hej allesammen. Jeg ligger nu syg igen:(, det startede i fredags med feber og ondt i halsen.

Det går pt op og ned med feberen og halsen bliver værre og værre.. Mit hovede er fyldt med snot (ja det lyder klamt, men bare rolig det er jo ikke i selve ansigtet:D), men nas gør det sgu. Jeg fylder mig med panodil piller og en masse næsespray.

Jeg burde vel sove, men jeg kan ikke rigtigt falde til ro... Så jeg ligger og ser "langt fra las vegas" hvilket efter min mening er den fedeste danske serie.

Jeg håber snart at blive rask igen, så jeg kan komme ud i det gode vejr, det er jo for surt, at ligge inde i dette pragtfulde vejr.

Nå det var alt herfra.

Forsat god dag!
08-12-2008 - 16:55

Julegave ideer?

Ja så sidder jeg her og laver ingenting, imens julen kommer tættere og tættere på. Det er nu meget hyggeligt med jul, men jeg har bare et lille problem. ØNSKERNE. Jeg ved virkede ikke hvad jeg skal ønske mig:( jeg synes ikke rigtigt jeg mangler noget.
Er der nogen der har lidt forslag til nogle ønsker?  ps jeg er 14 bare så i lige ved det ikke skal være bil udstyr osv.


tak på forhånd!

Følg Xboxlife her