Morten Skou's blog
28-12-2008 - 00:12

Semi-Pro - Verdens dårligste film?

Jeg har lige set filmen Semi-Pro med Will Ferrell i hovedrollen, og for pokker hvor skal man lede længe efter en film der er så dårlig som Semi-pro.

I Blu-ray udgaven som jeg så, er der endda en "Lets get Sweaty" edition, der er 10 minutter længere end den originale udgave - det betyder ganske enkelt at man spilder 10 minutter mere af sit liv.

Måske ikke så meget at sige til, at man kan købe Blu-ray udgaven af filmen til kun 139,- hos Coolshop.

Nøøøøj.....

Heldigvis har jeg lige fået Silent Hill Homecoming ind af døren i dag sammen med Rock Revolution, og efter et hurtigt smut forbi Gamestop i Roskilde fik jeg også fingrene i AC/DC Rock Band. Så har jeg da lidt underholdning til at forsøge at glemme hvor uendelig dårlig denne film er. 

Rock Revolution er iøvrigt også spild af penge, men mere om det i et senere blogindlæg.

Fortsat god weekend!
Semi-pro
25-12-2008 - 16:09

AC/DC!

Da billetterne til AC/DC blev sat til salg for et stykke tid siden, forsøgte jeg uden held at få fat i et par billetter til koncerten i Parken. Det var selvfølgelig brandærgerligt, men da jeg ikke vil betale overpris for sådan noget, så slog jeg bare tanken ud af hovedet.

Men så i går, da der skulle rives indpakning af gaverne, fik jeg søreme to billetter til AC/DC koncerten. Derudover fik jeg blandt andet tre malerier af kunstneren Poul Pava, en strømdåseskjuler og en Razorpit.

Fortsat god jul :)
18-12-2008 - 10:56

Problemer med Post Danmark igen igen

Så er den endnu en gang gal med Post Danmark. Jeg har bestilt en pakke hos SHG.dk som blev afsendt den 16/12. SHG sendte mig selvfølgelig trackingnummeret via e-mail, så jeg kan følge med online i hvad der sker med pakken.

Til min store overraskelse, kunne jeg i dag konstatere at den var forsøgt afleveret i går, og at den nu er anmeldt til senere afhentning på Posthuset. Eneste problem er, at jeg ikke har fået nogen pakkeseddel på den. Da jeg kom hjem i går, lå der en pakkeseddel, men det var ikke pakken fra SHG, men derimod en pakke fra Nordisk Film.

Når jeg så ringer til Post Danmark's support, får jeg at vide at de vil bede en distributionsleder om at ringe tilbage til mig - for de kan slet ikke se at pakken er scannet ind på Posthuset. Hun kunne heller ikke fortælle mig hvornår han eventuelt ville ringe tilbage, for de har jo "travlt" derude pga. julen. Sidste gang jeg blev lovet at en person ville ringe tilbage fra Post Danmark, skete det for øvrigt aldrig.

Nu er det jo desværre ikke første gang at Post Danmark ikke formår at levere den service de lover, en service som man rent faktisk betaler en masse penge for, og som hvert år stiger i pris - samtidig med at deres serviceniveau åbenbart falder.

Jeg håber bare at jeg får min SHG pakke inden jul :(

Post Danmark
16-12-2008 - 13:47

Hvor er det vildt at tænke på...

Her til formiddag kom jeg til at tænke på, hvor vildt det egentlig er at der nu snart er gået 5 år fra Xboxlife for første gang åbnede dørene op.

For at være helt præcis, så fylder Xboxlife.dk fem år den 1. januar 2009, og det betyder også, at jeg har rodet med spilbranchen lige så længe. Egentlig startede jeg ud med Console.dk sammen med en kammerat, kort tid inde i forløbet fik jeg muligheden for at overtage Xboxlife.dk - og resten er jo så historie som man siger.

Vi regner selvfølgelig med at lave en masse sjov og ballade i vores fødselsdagsuge, men klassisk så ligger de fleste vidst med hovedpine den 1. januar :-)



09-12-2008 - 10:06

Nisser hos Electronic Arts

Jeg sad tilfældigvis i dag og kiggede i manualen til Need for Speed: Undercover til Xbox 360, her faldt jeg over en sjov lille fejl som sikkert skyldes nisser eller noget...

Need for Speed: Undercover

Fejlen er iøvrigt kun at finde i den danske oversættelse, mon oversætteren har været doven?

Er der lige en der ringer til EA's support og spørger om hvor man finder den her PlayStation Network Wallet på sin Xbox 360 - det har nok størst effekt hvis man virker lidt stresset og meget påståelig :-)

05-12-2008 - 19:19

Sæt gang i nytårsfesten!



I dag fik jeg en fin pakke fra Playandfun.dk med forskellige ting fra deres selvlysende sortiment. De tre som man kan se på billedet herover, er henholdsvis shot og øl-glas med selvlysende neon - præcis som det man kender fra knæklys, men bare i glas.

Jeg ville egentlig bestille shot-glassene fordi jeg tænkte at de måske kunne være sjove til min 30 årige fødselsdag som jeg snart holder, men synes alligevel lige at i skulle se dem - de kan uden tvivl sætte gang i enhver nytårsfest! :-)

De små glas koster 6 kroner og fås i et utal af forskellige farver. Øl-glassene koster lidt mere, og er vel egentlig bedre kvalificerede som drinksglas, ingen gider da at drikke selvlysende øl!

En anden sej feature ved de selvlysende glas, er at jeg tror at man kan finde dem på lang afstand uanset hvor fuld man måtte være :-)
05-12-2008 - 12:32

Resident Evil 5

Resident Evil 5

Capcom har tidligere annonceret, at der ville komme en demo af Resident Evil 5 meget snart - endda selv om der er et godt stykke tid til udgivelsen. Nu kan man så hente demoen på den japanske Xbox Live markedsplads - hvilket jeg i skrivende stund er godt igang med.

Det betyder naturligvis, at der i løbet af i dag vil komme en masse video fra spillet så i kan se hvor lækkert det ser ud.

Resident Evil 5

Indtil jeg får vores egne videoer fra demoen op, så er her tre videoer som du kan hygge dig med imens:
Video 1
Video 2
Video 3

Tak til Mopstyle for hjælp til at hente demoen. Du læse her, hvordan du selv kan få fingrene i denne demo.

Hold øje med min blog - jeg opdaterer den lige så snart jeg har fået den første video op!


Så er filmen af bane 1 endelig klar, du kan se den her.

Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her