Morten Skou's blog
29-11-2006 - 21:59

Dead or Alive: Extreme 2

Så skete det endeligt, det nye spil fra Team Ninja kom ind af postkassen. Jeg taler naturligvis om det nye Dead or Alive Extreme 2, hvor vi igen stifter bekendskab med de smækre badenymfer fra Dead or Alive serien.

Nogen vil måske kunne huske Dead or Alive Extreme Volleyball fra 2003. Spillet var fyldt med tøser i bikinier der spillede volleyball. 2'eren er ikke nogen undtagelse, for der er blevet gjort rigtig meget ud af pigernes udseende, og ikke mindst deres altid hoppende bryster.

Spillet består af en række minigames hvor man skal optjene penge, pengene skal naturligvis bruges til at købe nye minigames og ikke mindst endnu mindre bikinier til din pige. Spillet er opdelt i "dage", hvor man kan spille minigames som volleyball, vandscooter, rutsjebaner og meget andre. Om aftenen har man så mulighed for at tage de penge som man har tjent i diverse minigames, og bruge dem i et kasino - for forhåbentligt at få flere penge.

Den store skuffelse ved spillet, var at der ikke er indbygget mulighed for at spille multiplayer på den samme maskine. Dette til trods for at undertegnede er 100% sikker på at Rob fra MSXbox-world.com og jeg stod og spillede det til X06 i Barcelona. Der er naturligvis en chance for at jeg husker forkert, men jeg vil alligevel lige forhøre mig om det.

Jeg har indtil videre spillet spillet i små 3 timer, og må erkende at jeg er skuffet. Med mindre at der dukker noget op hvor jeg siger "WOW", eller bare "jubii noget nyt", så bliver Dead or Alive Extreme 2, nok det spil som jeg har givet laveste karakter nogensinde.

Ifølge Mikkel, så har bladet Famitsu af en eller anden underlig årsag givet spillet 35 ud af 40 mulige i score. Dette betyder at der er 4 anmeldere der anmelder spillet, og de kan alle give det fra 1-10 i karakter (9, 9, 8, 9). Min eneste kommentar til det, må være at anmelderne får for lidt, eller bare godt kan lide store animerede bryster (hvilket vel er ok?).

Anyways, jeg vil ikke røbe så meget mere, men istedet skynde mig og spille noget mere Dead or Alive Extreme 2.
12-11-2006 - 02:40

Call of Duty 3, Guitar Hero 2 og mere..

Så ankom Call of Duty 3 endelig fra Activision. Jeg har i dag haft mulighed for at spillet det i et par timer, og må erkende at det i singleplayer ligner Call of Duty 2 utroligt meget.

Jeg har også spillet et par enkelte kampe i multiplayer over Xbox Live. Her er der helt klare forbedringer i forhold til Call of Duty 2 - selv om det lige kræver lidt tilvendelse.

En af de nye sjove ting, er at man i Call of Duty 3 kan anvende forskellige køretøjer. So far har jeg været ude og køre i henholdsvis Tanks og en Jeep. Køretøjerne kan forøvrigt også bruges i multiplayer, og tilføjer dermed nogle nye aspekter til online spillene. Derudover så er det muligt at spille helt op til 24 samtidigt over Xbox Live. Set i forhold til Call of Duty 2, hvor man kun kunne være 8 online, så er det en rigtig fed mulighed som mange andre udviklere kunne lære af.

Det er også lykkedes for mig at få fingrene i det kommende Guitar Hero 2. Da jeg altid har rendt rundt med en lille rockstjerne indeni mig, og naturligvis har spillet Guitar Hero 1 en del - så så jeg meget frem til Guitar Hero 2. Desværre, så blev førstegangs indtrykket ikke specielt godt. Soundtracket/tracklisten virker for mig, mere kedelig end den forrige, en stor del af sangene har jeg sågar aldrig hørt om. Traditionen tro, så smuttede jeg lige igennem spillet på det nemmeste niveau, hvilket tager ca. 2 timer. Der er 28 forskellige sange foruden dem som man på de højere niveauer kan købe i "butikken".

Udviklerne har forsøgt at smide lidt historie ind i Guitar Hero 2, meget ala den måde hvorpå det var gjort i den første udgave. Dermed er der også mulighed for at købe nye guitarer og tøj til din karakter - men det er tvivlsomt om der nogensinde er nogen der bruger disse muligheder. Alt i alt, så ligner Guitar Hero 2 den forrige udgave til forveksling, så den eneste grund til at man skulle overveje at købe det, skulle være hvis man synes om tracklisten.

Her på falderebet, så vil jeg nævne at jeg naturligvis har haft mulighed for at prøve det nye Xbox Live Arcade spil: Contra. Selv om jeg, som så mange andre, er ret glad for retrospil, så må jeg erkende at jeg efterhånden er blevet skuffet en del gange over de retrospil som bliver publiceret på Xbox Live Arcade. I salgsteksten fremgår det som oftes, at spillet er i HD - en ting der uden tvivl får forventningerne i vejret. Det samme gælder Contra, magen til lortespil skal man lede længe efter, retro eller ej. Heldigvis kostede det kun 400 MS points.

Nå ja, og så rundede jeg endelig de 15.000 gamerpoints.
06-11-2006 - 15:45

Gears of War




Som mange efterhånden har gættet på i vores forum, så er det ganske rigtigt blandt andet en anmeldelse af Gears of War som vi kan tilbyde vores brugere i morgen.

Xboxlife har været så heldige, at være blandt de første i Danmark, til at kunne anmelde den kommende titel fra Epic. Selv om et andet dansk spilsite, valgte at se stort på sin aftale med Microsoft (en såkaldt NDA), så overholder vi naturligvis vores her på siden. Aftalen siger at intet medie, print såvel som online - må publicere anmeldelser / omtale af Gears of War, før efter tirsdag den 7/11 klokken 18.00 europæisk tid.

Dette betyder, kære bruger, at selv om Mikkel og jeg brændende gerne ville fortælle jer om vores oplevelse med spillet, så er det ikke muligt for os før i morgen.

Men, der er tale om mere end blot en nedtælling til endnu en anmeldelse. Vi har blandt andet fremtryllet et super tilbud på Gears of War Collectors Edition, til de 10 første der køber spillet hos Gamebits.dk.

Imens du venter på at timeglasset skal rende ud, så kan du eventuelt tage et kig på vores preview af Gears of War, kigge på screenshots fra spillet, eller besøge spillets officielle website.

Indtil i morgen kl. 18.00, er der ikke andet at sige end: "lille" Emergence Day er nær :-)
03-11-2006 - 08:49

Hvad sker der i weekenden?

Som jeg før har nævnt her i min blog, så er der jo en lille counter på forsiden af Xboxlife.dk. Der har været mange gæt på hvad den tæller ned til, men ingen udenfor redaktionen ved noget endnu.

Egentligt var meningen kun, at vi ville smide den lille counter op for at minde vores brugere om, at der sker noget stort på tirsdag kl 18.00 - her på Xboxlife.dk. Vi blev dog enige om, at der var så megen nysgerrighed omkring counteren, at vi ville lave lidt mere sjov ud af det :-)

Hvis man læser i vores forum, så er der mange der har gættet på, at det vi tæller ned til er en anmeldelse af et eller andet spil. Dette kan jeg nu bekræfte. Faktisk er spillet et så stort spil, at Mikkel (Vinterbird) tager hele vejen fra det mørke jylland og til Roskilde for at spille det i weekenden.

I samme forbindelse, så vil jeg nævne at vi i samarbejde med Gamebits.dk kører et sindsygt tilbud på denne titel, dog kun til de 10 første som bestiller.

Personligt, har jeg indtil videre spillet spillet i små 6-7 timer, og selv om jeg havde prøvet det før, ved flere lejligheder endda, så er det alligevel noget andet at sidde hjemme hos sig selv. Helt klart et spil som man bør se frem til, men alt det kan i jo læse i vores anmeldelse af det.

... nå ja, og så sker der forøvrigt mere end blot en anmeldelse og et tilbud. Præcis hvad kan i først se på tirsdag, men personligt glæder jeg mig til det.


01-11-2006 - 10:22

Spændingen stiger...

I går skete der pludseligt noget helt uventet på Xboxlife.dk, ja det kom nærmest også bag på mig. En lille counter dukkede op i toppen af siden, men ingen ved hvad den tæller ned til.

Der er kommet mange gæt på hvad det mon kan være, men jeg tror at de fleste vil blive overraskede over hvad det rent faktisk er.

Det bedste bud so far, har i mine øjne været med reference til TV-serien LOST...

En ting er helt sikkert, og det er at jeg selv glæder mig til den dato hvor den tæller ned til.


Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her