Morten Skou's blog
30-03-2016 - 20:58

Nyt fra LEGO: Disney Minifigurer

Som jeg efterhånden har skrevet om herinde et par gange, så begyndte jeg for et par år siden at samle lidt forskelligt LEGO-sæt. Det begyndte egentlig fordi jeg blev anbefalet at prøve det af, som et led i at slappe af og være kreativ på en anden måde end jeg ellers var. Ret hurtigt tog det ene det andet og jeg fik samlet nogle ret impoerende sæt, blandt andet Sydney Operaen, som jeg synes var helt vild flot. Sidenhen er min tid til det blevet lidt mindre, og det er efterhånden et stykke tid siden at jeg har samlet et sæt, men jeg køber af og til stadig de større sæt (selv om de er lidt pebrede i prislejet).

I dag opdagede jeg så helt tilfældigt, at LEGO kommer med nogle nye minifigurer. Det er der egentlig ikke noget specielt over, da der kommer nye minifigur-serier med jævne mellemrum. Det specielle denne gang er, at det er de velkendte Disneyfigurer som Anders And, Andersine, Kaptajn Jack Sparrow, Buzz Lightyear, Alladin og en række andre, som vil være at finde i de små poser.

Det er et helt genialt træk fra både LEGO og Disney synes jeg, og jeg var faktisk forbi LEGO butikken på strøget i dag, fordi jeg troede at det var i dag de udkom, men det gør de desværre først til maj. 18 minifigurer af de kendte og elskede Disney personer - ville ønske at jeg kunne få fingrene i dem allerede nu :-)

Problemet bliver så bare, at få fat i alle 18, helst uden at bruge en mindre formue på det (mindes at The Simpsons første serie med minifigurer endte i omegnen af 1500 kr før jeg fik den sidste - for ikke at nævne den serie hvor man kunne finde en "Mr. Gold", det var en dyr omgang). Jeg har lige samlet alle billederne af figurerne, så de fremgår af et billede, det har jeg nemlig ikke kunne finde endnu.

LEGO Disney minifigs series 18


Måske du husker den time lapse jeg lavede af henholdsvis LEGO Sydney Operaen og det første The Simpsons hus.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her