Morten Skou's blog
06-12-2013 - 22:22

5 lækre ting ved Xbox One

Xbox One

For et par dage siden lavede jeg et indlæg der handlede om fem ting som jeg synes kunne have været bedre på Xbox One. Konsollen har selvfølgelig også en masse rigtig lækre features, og jeg vil i dette indlæg komme ind på de fem som jeg synes er de fedeste.

#1: Xbox One controlleren. Der er lavet rigtig mange forbedringer ved den nye controller, men først og fremmest så synes jeg at den ligger virkelig godt i hånden. På mange områder ligner den egentlig den fra Xbox 360 som jeg også synes var rigtig god - men det er som om at den lige er blevet 25% mere lækker.

#2: Kinect 2.0. På Xbox 360 hadede jeg Kinect og brugte det meget meget sjældent. Jeg har det totalt omvendt med Kinect på Xbox One - her synes jeg at det er super fedt lige at kunne sige "xbox on", "xbox turn off", "xbox snap" eller "xbox go home". Stemmekommandoerne fungerer ret godt og gør det let og hurtigt at navigere rundt.

#3: Digitale downloads. Jeg synes at det er super fedt, at det nu er muligt at købe spil via Xbox Game Store på dag 1. Hvis man har en relativ hurtig internetforbindelse, så går det OK stærkt - og hvis man gør sig den ulejlighed at oprette et amerikansk gamertag, så kan man rent faktisk få spillene ganske billigt :-)

#4: Super hurtig opstart. Det er fedt at det nu kun tager få sekunder fra man sætter sig foran konsollen, til man kan starte spillet op.

#5: Udvalget af launchtitler. Hvis man kigger på da Xbox 360 udkom, så synes jeg klart at lineuppet til Xbox One er langt bedre: Forza Motorsport 5, Call of Duty: Ghosts, Battlefield 4, Ryse, Assassins Creed 4, Need for Speed: Rivals, FIFA 14, NBA 2K14, Dead Rising 3 - jeg vil påstå at der er noget for enhver smag. Selvfølgelig er antallet af nye og banebrydende spil ikke så stort her i starten, men jeg er sikker på at det nok skal komme.


Bobler: Xbox Live
Egentlig ville jeg gerne have skrevet Xbox Live på listen, da det altid har været en af de ting jeg har brugt som grunde til at jeg ville vælge Xbox frem for PlayStation. Desværre så synes jeg ikke at party-delen fungerer helt som den skal og derfor valgte jeg at hive den ud - måske er den en lille ting, men jeg synes nu alligevel at den er væsentlig. Til gengæld er det rigtigt fedt, at spil nu gør brug af "Cloud"-teknologien.

Det er også rigtig fedt, at hvis man har et guld-medlemsskab, så kan man bruge det på både Xbox 360 og Xbox One - endda samtidig hvis man vil det.


Hvilke ting synes du er rigtigt lækre ved Xbox One? Har jeg glemt noget?
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her