Morten Skou's blog
03-12-2013 - 23:55

5 dårlige ting ved Xbox One

Xbox One

Jeg har nu haft Xbox One i et godt stykke tid og synes i bund og grund, at det er en ganske udmærket konsol (ja, der er også en officiel artikel på vej om Xbox One konsollen herinde). Der er dog nogle ting som jeg godt synes kunne være lavet bedre - her er mine bud på 5 dårlige ting ved Xbox One i en ikke prioriteret rækkefølge.

#1: "Xbox On" tænder for Xbox One, TV'et og eventuelt stereoanlæg - men Xbox One controlleren skal jeg stadigvæk selv tænde for.

#2:  Hvis Xbox One står på stand-by mode, så tænder den ret ofte og tjekker om der er opdateringer. Den larmer heldigvis ikke særlig meget, men det kan høres. Jeg kunne godt tænke mig, at jeg kunne vælge et interval hvor den skulle gøre dette - eksempelvis i løbet af dagen og absolut ikke om natten når jeg prøver at sove.

#3: Party chat problemer.. denne del er en væsentlig mangel i forhold til Xbox 360 og det er synd og skam. Heldigvis har Microsoft lovet at det bliver fikset.

#4: Den eksterne strømforsyning virker unødvendig og er fortsat lige så klodset som den var på Xbox 360. Jeg ved at det  har noget med varme at gøre, men konkurrenterne fra PlayStation har altså formået at få strømforsyningen internt - både i PlayStation 3 og PlayStation 4

#5: Xbox One titler som man spiller, bliver ikke vist på Xbox.com. Jeg har altid brugt Xbox.com til at se hvilke achievements jeg kan få i de forskellige spil, skrive beskeder til mine venner på Xboxen og en række andre ting. Men dette har Microsoft åbenbart enten ikke haft tid til at lave - eller ganske enkelt udeladt for at få folk til at bruge Xbox One SmartGlass appen.


Der er selvfølgelig også en masse gode ting ved Xbox One, dem vil jeg komme ind på i et andet blogindlæg :-)

Hvad er din top 5 over "dårligste" ting ved Xbox One? Skriv en kommentar!
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her