Morten Skou's blog
09-06-2013 - 16:32

E3 2013 - Mine forventninger

Der er i skrivendestund kun lidt over 26 timer at Microsoft åbner op for E3 med deres pressekonference. Der er vidst ingen tvivl om, at gamere over hele verden følger godt med til denne konference, da Microsoft i manges øjne bliver nødt til at komme med noget virkelig imponerende hvis de skal få styr på alt den kritik de modtager lige i øjeblikket som følge af deres sidste #XboxReveal fremvisning hvor de mildest talt smed et par ret hårde bomber.

Min personlige holdning er, at jeg fortsat tror på at Microsofts PR-maskine ved hvad det er de laver - og jeg tror heller ikke at alt denne kritik som regner ned over dem i øjeblikket i virkeligheden er kommet som en overraskelse for dem. I stedet tror jeg, at de valgte at smide disse negative bomber inden E3, så E3 kan bruges til at fokusere på det som det hele handler om: Xbox One spil.

Det kan selvfølgelig være at jeg tager fejl, og at deres PR folk er pænt dårlige til deres arbejde, men jeg håber det virkelig ikke.

Anyways, så skal jeg desværre ikke over til Los Angeles selv i år, der kom nemlig oprindeligt noget arbejde i vejen, men det er faktisk lykkedes for mig at få ferie i E3-ugen nu, så jeg glæder mig til at dække eventet i højeste gear - præcis som vi plejer herinde på Xboxlife.dk.

Jeg har herunder forsøgt at sætte ord på mine forventninger til hvad vi kommer til at se under E3, og også hvad jeg selv glæder mig til at høre mere om.

Xbox One
Jeg tror at Microsoft får rettet op på negativiteten omkring den nye platform, ganske enkelt ved at forklare tingene bedre. Rygter - specielt de negative - har det med at sprede sig ret hurtigt på Internettet fordi folk ofte hopper med på vognen, uden at have sat sig ordentligt ind i tingene.

Microsoft vil under deres E3 pressekonference koncentrere sig meget om spillene til Xbox One, og de vil gå lidt mere i dybden med hvordan Xbox One kan udnytte kraften fra Xbox Cloud og fordelene som man kan få ved at være "Always On" - hvilket jo i øvrigt ikke var nødvendigt, til trods for rygterne. 

Vi vil se mere til de 15 eksklusive Xbox One spil, en række Kinect 2 spil og så tror og håber jeg også at de vil hive Illumniroom op af lommen, det vil være for vildt hvis det rent faktisk kommer med til Xbox One fra lanceringen.

Desværre så tror jeg ikke at vi får meget at se til Destiny, som jeg mere tror på møder op til Sony's pressekonference igen.

Ny tynd Xbox 360 (Xbox 720)
Microsoft har meldt ud, at de forventer at sælge rigtig mange Xbox 360 konsoller et godt stykke tid ud i fremtiden og rygterne har floreret om en mindre Xbox 360. Jeg tror på at de godt kunne finde på et præsentere en sådan Xbox - og det kunne sgu være lidt sjovt hvis de rent faktisk kaldte den for Xbox 720, men jeg tror nu mere på at den vil hedde Xbox 360 mini, det andet ville skabe forvirring omkring Xbox One og Xbox 720 :-)

Xbox One spil fra forskellige udviklere / udgivere
Der er allerede begyndt at komme udmeldinger fra de forskellige udgivere om hvad de har tænkt sig at vise frem under årets E3. Activision kommer med et måske lidt skuffende lineup, som kun består af 3 spil. Men så er det godt at der er mange andre udgivere med også. Jeg glæder mig eksempelvis til:

- Nyt Skylanders fra Activision
- Disney Infinity
- DICE fremviser nyt spil (Mirrors Edge 2?)
- Forza Motorsport 5 
- Ubisoft har sikkert et nyt Tom Clancy spil med 

Og så lige Call of Duty: Ghosts... hvor Activision / Infinity Ward vil insistere på kun at snakke om singleplayer delen - multiplayerdelen af spillet, som jo ellers nok er det vigtigste, vil de gemme til efteråret. 

Tidsplanen for pressekonferencerne ser sådan her ud - det starter mandag aften:
18.30 - Microsoft
22.00 - Electronic Arts
00.00 - Ubisoft
03.00 - Sony

.... men vi vil dække E3 nærmest i døgndrift herinde, fra mandag formiddag og frem til torsdag. 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her