Morten Skou's blog
01-02-2013 - 21:25

Super Bowl 2013 og Roethlisburger!

Super Bowl 2013 streaming
På søndag er det igen tid til en af de største sportslige begivenheder for mit vedkommende. Det er naturligvis Super Bowl jeg snakker om, og selv om mit favorithold, The Patriots, ikke kom med til den helt store finale, så skal jeg selvfølgelig se kampen.

Denne gang er det San Francisco 49'ers der skal møde The Baltimore Ravens i Super Bowl XLVII. Noget der er lidt specielt, er at trænerne på de to hold rent faktisk er brødre.

Mange folk der ser Super Bowl, har sikkert forskellige traditioner i forbindelse med netop denne ene aften - og jeg synes da lige at jeg ville genopfriske et par af de ting som jeg skal lave på søndag!

Igen i år står den for mit vedkommende naturligvis på Roethlisburgeren, som jeg synes er super lækker, muligvis fordi jeg kun spiser den denne ene gang om året. Derudover regner jeg med at der skal være plads til lidt nachos og selvfølgelig budweisers. 

Hvis der er stemning for det, så regner jeg med at hænge ud på Xboxlife's chat hele natten i forbindelse med Super Bowl. De sidste par år, har der været en del andre brugere her fra Xboxlife som har valgt at kigge forbi - det plejer at være ganske sjovt at snakke om de forskellige plays med hinanden online i stedet for bare at sidde og se det alene.

Uden at jeg har tjekket det, så gætter jeg på at årets Super Bowl bliver vist fra klokken 22.00 på TV3+ - jeg må lige få bekræftet om det er tilfældet eller ej :-)


Opskrifter:
Roethlisburger opskrift til Super Bowl 


Se livestream af NFL Super Bowl 2013 online:
Kan du ikke tage en kanal som viser Super Bowl, så kan du via NFL Gamepass købe steaming adgang til årets Super Bowl for kun 60 kroner via dette link. Jeg overvejer selv at gøre det, da man jo så også burde få alle de sjove amerikanske reklamer som altid kommer i forbindelse med Super Bowl.


Skal du se Super Bowl i år? Og ville du eventuelt kigge forbi vores chat?
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her