Morten Skou's blog
19-11-2012 - 16:51

Hitman Absolution

Så er det i dag, at Gamestop og en række andre butikker holder åbent for at vi danskere, kan få fingrene i Hitman Absolution en hel dag før resten af verden. Jeg var egentlig ikke fast besluttet for at at jeg skulle have Hitman Absolution lige nu, men efter at jeg fik prøvet vores anmeldereksemplar i et par timer før det røg videre, så blev jeg overbevist.

Jeg var ret glad for de andre Hitman spil, og så vidt jeg husker var det faktisk et Hitman spil til Playstation 2 som var det første spil jeg anmeldte. Jeg husker stadigvæk at jeg blev inviteret ind til Nordisk Film for at spille en meget tidlig udgave af det, og da det var første gang jeg prøvede sådan noget, så var det selvfølgelig en fed oplevelse.

Nogle af de ting som jeg elsker ved Hitman-serien, er at man kan gennemføre missionerne som man vil - det er selvfølgelig sjovest hvis man finder ud af at gøre det som "silent assassin", hvilket typisk kræver at man er rimelig opfindsom, men hvis man har lyst så kan man som regel også bare lege Rambo47 og skyde sig vej igennem hele molevitten. Hvis man er lidt perfektionist, så er det min opfattelse, at man kan spille banerne igen og igen for at forsøge at opnå en bedre score end sidste gang. 

Nu er det jo ofte sådan, at forventningerne med et gensyn af et spil som man virkelig har været glad for i en tidligere udgave, nogle gange kan være skuffende. Det kan eksempelvis skyldes at spillet har ændret sig i en retning man ikke kan lide, eller at udviklerne ganske enkelt ikke har formået at være tro imod deres ellers successfulde koncept. Efter et par timer i selskab med Agent 47, så var jeg virkelig hooked - det lader til at danske IO Interactive har formået at holde fokus og den del af spillet som jeg har prøvet indtil videre er ganske enkelt kick ass.  

Hvor er det egentlig også rart at se, at der ikke er blevet tvunget en eller anden form for multiplayer ned over Agent 47, men at der udelukkende er fokuseret på singleplayer og dermed historien. Jeg synes efterhånden at det sker for ofte, at der er multiplayer med i spil, hvor multiplayeren aldrig rigtig bliver til noget. For mit vedkommende dækker både de mindre titler, men også en del af de større titler hvor multiplayer bare aldrig fængede mig.

Desværre skulle spillet sendes videre til Jens som skal anmelde det, så jeg må pænt vente til klokken 19 i aften, hvor jeg vil smutte forbi min Gamestop og hente den Deluxe Edition som jeg kom til at forudbestille. Der var et eller andet ved den lille Hitman-figur som man får med, der bare gjorde at jeg måtte have den stående på mit bord. Jeg går ellers normalt ikke op i at samle på sådanne ting, men den ser sgu sjov ud :-)

Hitman Absolution

Til gengæld, så synes jeg faktisk at det øvrige indhold i Deluxe udgaven er noget at skrive hjem om for mit vedkommende. Man får en Hitman Artbook, en "Making of" DVD og en "Agency Gun Pack" som er nogle ekstra våben man får adgang til inde i selve spillet. En Artbook kan såmend være fed nok lige at blade igennem, men hvis den skal have nogen "værdi", og med værdi mener jeg ikke at den skal smides på ebay, så skal den næsten være signeret af dem der har lavet spillet. Dette skulle der være mulighed for, hvis man kører ind til GameStop på Fisketorvet i aften, men det går ligesom ikke her.

Anyways, så glæder jeg mig til igen at få fingrene i Hitman Absolution, jeg tror meget vel, at det kunne gå hen og blive Game of the year for mig.

Hvis du ikke har set den endnu, så synes jeg da at du skal kigge forbi min gameplay-video der viser de første 20 minutter fra spillet, eller kigge på en af de mange andre trailere som vi har fra Hitman Absolution.

Skal du ned og have fat i Hitman Absolution i aften?


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her