Morten Skou's blog
11-11-2012 - 13:49

Black Ops 2 multiplayer

Som jeg tidligere har lovet, så ville jeg blogge lidt om mine oplevelser med Call of Duty: Black Ops 2. Som bekendt så modtog jeg mit eksemplar fra El-giganten allerede fredag, og derefter gik det ellers stærkt for de danske butikker med at begynde at sælge - både Gamestop og Blockbuster åbnede op for salget i alle deres butikker i løbet af lørdag formiddag.

Da jeg havde forudbestilt den store Black Ops 2 Care Package, så tog jeg i går mit eksemplar fra El-giganten og byttede det ind til Care Packagen i Gamestop. Kassen er godt nok stor, men jeg er egentlig lidt skuffet over indholdet i den - til trods for at jeg jo udemærket viste hvad den gemte på. 

Se reklamen for selve Care Packagen og Hardened edition her. Og se alt indholdet præsenteret af gutterne fra Activision her.

Call of Duty Black Ops 2 Care Package

Jeg fik lige hurtigt samlet Quaden i går, og fik prøvet den i 5 minutter, den er godt nok svær at styre og der er vist ingen tvivl om at de mange fald gør at den går i stykker på et tidspunkt. Jeg er dog ret overbevist om at jeg ikke kommer til at bruge den fremover.

Med alle de nye spillere som der er kommet, ja faktisk har vi her på Xboxlife.dk registreret at 87 af vores brugere har spillet Call of Duty: Black Ops 2 online allerede - så har der været rig mulighed for mig for, at få prøvet multiplayerdelen godt og grundigt igennem. I går spillede jeg først lidt med Bruun og IkkNico, og min første kamp med Valyc fra mit hold kan du se i videoen herunder.

Call of Duty: Black Ops 2 - Multiplayer video 1


 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her