Morten Skou's blog
20-10-2012 - 11:28

Blockbuster Unlimited

Jeg var ilge en tur i Blockbuster i går, for at hente Walking Dead sæson 2, da jeg betaler bemærker jeg lige en ny flyer, hvor Blockbuster nu introducerer en service de kalder for "Blockbuster Unlimited". Ved første øjekast tænkte jeg "fedt!", prisen på de 49 kroner som stod på flyeren, fik mig til at tænke at Blockbuster da havde skudt papegøjen her.

Men da jeg kiggede lidt nærmere, så gik det op for mig, at de 49 kroner kun var et introduktionstilbud for den mindste pakke, de rigtige priser ser sådan her ud:

1 favoritfilm af gangen, 69 kr. pr. md.
2 favoritfilm af gangen, 99 kr. pr. md.
2 valgfrie film af gangen, 189 kr. pr. md.
3 valgfrie film af gangen,  199 kr. kr. md (dog må max 2 af dem være premierefilm)

Man må så vidt jeg forstår, have filmene så længe af gangen som man vil, men med de priser så har jeg mine tvivl om de overhovedet forstår den problematik som deres butik havner i indenfor et par år. Med de mange nye services som Netflix, HBO, Viaplay, Lovefilm osv. kan man for færre penge leje filmene direkte fra sin sofa, uden at skulle ned i en butik og hente dem. Derudover skilner disse onlineservices ikke imellem hvad der er nye og gamle film - man får bare adgang til hele molevitten.

Nu er jeg så en af dem, der rent faktisk godt kan lide at gå ned i Blockbuster og gå rundt og kigge på filmene før jeg lejer dem, men jeg kommer aldrig til at benytte mig af deres Blockbuster Ultimate-service så længe priserne ser sådan ud - og det betyder jo desværre nok, at i takt med at der kommer mere og nyere indhold i de forskellige onlineservices, så vil færre og færre bruge dem.

For at tage et andet eksempel, så kan jeg allerede leje alle de nye film via min Stofa-boks, det samme kan folk med YouSee, Waoo, Dansk Bredbånd osv. For Stofas tilfælde, så kommer filmene faktisk ofte i deres onlineservice før de havner hos Blockbuster. Her koster en af de helt nye film typisk 39 kroner, og man kan starte den med et klik på en knap.

Egentlig synes jeg at ideen bag er udemærket, men priserne skulle have været anderledes. Eksempelvis gider jeg ikke at tage stilling til, om en film er en favoritfilm eller en premierefilm - jeg lejer bare de film jeg synes ser interessante ud, derfor ville mit bud på et tilbud fra Blockbuster vedr. filmabonnement have set sådan her ud, hvis det skulle være interessant for mig:

1 film af gangen, 59 kroner om måneden
2 film af gangen, 79 kroner om måneden
3 film af gangen, 99 kroner om måneden
5 film af gangen, 129 kroner om måneden.

Havde priserne set sådan, ud så tror jeg faktisk at jeg havde tilmeldt mig med det samme, for så ville abonnementet pludselig give mening for mig. Blockbuster kunne jo så bare hæve prisen på et senere tidspunkt, ligesom alle andre butikker gør. 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her