Morten Skou's blog
20-07-2012 - 11:03

Restaurant Vejlegården

Som I sikkert har set i de forskellige medier, så har Resturant Vejlegården - som sjovt nok ligger i Vejle, nogle problemer med at fagforeningen 3F ikke vil acceptere at de har lavet en overenskomst med Krifa og opsagt overenskomsten med 3F. 3F har så valgt at blokere for resturanten, så de ikke kan få post og heller ikke hentet skrald - senest har 3F presset Jyskemedier til ikke at printe resturantens reklamer (mere om det om lidt).

Da jeg selv så diverse nyheder om det, så synes jeg egentlig at 3F var gået langt over stregen - resturanten har jo trodsalt en overenskomst, bare ikke med 3F, og der bør vel være frit valg for sådan noget, men det mener 3G så åbenbart ikke. Godt at man ikke er medlem af sådan noget fagforeningspjat, i mine øjne lever de i en helt anden verden end den som jeg lever i - og når man endelig får brug for dem, så kan de ikke gøre mere end man selv kan.

En ting man heller ikke har hørt noget om i medierne, er hvordan de ansatte forholder sig til det. De er der jo stadigvæk, og der er så vidt jeg kan forstå fin betjening, så man skulle jo tro at de var godt tilfredse med at der nu var overenskomst med Krifa i stedet for 3F?

Til sidst så synes jeg at det er komisk, at 3F forhindrer reklame for resturanten, men at Vejlegården nu uden tvivl får en langt større omsætning på grund af alt den omtale de får. Der er eksempelvis folk der har lavet reklame for resturanten på de sociale medier som Twitter og Facebook. Nedenstående reklame, som er lavet af nogle kunder hos Vejlegården florerer lige nu på nettet - og de vil vidst også rykke den ind i lokalavisen, som jo ellers har afvist at trykke resturantens reklamer - spændende at se hvad de siger. 

Resturant Vejlegården stegt flæsk 

Egentlig synes jeg at det er dybt pinligt, at avisen lader sig presse til ikke at trykke reklamerne - hvis en fagforening pludselig kan styre de uafhængigemedier, så er der sgu noget galt.

Anyways, så lyder stegt flæsk til 99 kroner sgu da egentlig udemærket, det kunne være at man skulle køre derop - det lyder jo også som om at der er sørget for underholdningen udenfor :-) Er der i øvrigt ikke en lov imod at blokere for resturanter der sælger stegt flæsk ad libitum? Ellers burde der være det.

Resturant Vejlegårdens hjemmeside.

Opdateret:
Den forening som resturanten har en overenskomst med, afholder et event imellem 12 og 14 på torsdag den 28. juni, hvor de giver en omgang. KA har også udsendt en pressemeddelelse hvor de argumenterer imod det som 3F har gang i - godt at se at resturanten ikke står alene, men rent faktisk får lidt opbakning af Kristelig Arbejdsgiverforening som de er medlem af. Læs pressemeddelelsen her

Kort opsummering af hele sagen her.

Hvad synes I om sagen?

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her